Mediator Denise Claeys van Bmiddl.nl

Denise Claeys

Met wie ga ik in zee?

Mijn naam is Denise Claeys en ik ben als fulltime mediator gespecialiseerd in uit elkaar gaan en scheiden. Ik ben getrouwd, woon in Rotterdam en ben moeder van twee dochtertjes. Klantvriendelijkheid staat bij mij hoog in het vaandel en ik ben van een heldere en duidelijke communicatie. Doen wat je zegt en zeggen wat je doet is voor mij dan ook heel vanzelfsprekend.

Vanuit mijn levenservaring en professionele ervaring weet ik dat er veel bij komt kijken als jullie uit elkaar gaan of gaan scheiden. Er ontstaat een achtbaan van emoties gecombineerd met zakelijke beslissingen die op je af komen. Waar ga je beginnen?

En daar kom ik, als mediator, in beeld. De enorme passie die ik afgelopen jaren heb ontwikkeld om het mensgerichte te combineren met het zakelijke is wat mij heeft gemotiveerd om voor mediation bij echtscheiding te kiezen. Als mediator kan ik echt een verschil maken om scheidingen zodanig te begeleiden zodat jullie weer een basis kunnen leggen voor de toekomst zonder elkaar. Dat maakt mijn vak zo mooi!

Wat maakt mij anders dan anderen?

Een scheiding kan wel een van de moeilijkste momenten zijn in je leven. Het betreft ook vaak een onzekere periode in het leven. De basis die er was is weg en er moet een nieuw fundament worden gelegd voor een toekomst zonder elkaar.

Door mijn brede levenservaring weet ik als geen ander hoeveel impact dit kan hebben op de mens, zowel emotioneel als zakelijk. Ik sta jullie bij in deze periode. Beantwoord jullie vragen en stel kritische vragen. Ik informeer jullie over de mogelijkheden die jullie hebben zodat jullie weten waar jullie ja of nee tegen zeggen en zo stukje bij beetje weer perspectief krijgen voor de toekomst.

Als ervaren mediator kunnen jullie op mij rekenen en ontzorg ik jullie tijdens het hele proces van scheiden, zodat jullie niets vergeten en draag eraan bij dat jullie duidelijke afspraken kunnen maken die recht doen aan de relatie die er tussen jullie was en recht doen aan een toekomst zonder elkaar. Afspraken die niet geleid worden door boosheid, verdriet of schuldgevoel bijvoorbeeld, maar weloverwogen keuzes. Doordat jullie zelf de beslissingen maken hou je regie over je eigen scheiding en dit geeft rust en duidelijkheid.

Kinderen

Ook al gaan jullie scheiden, blijven jullie samen de ouders van jullie kinderen. Goed overleg blijft dus heel belangrijk. Hoe regel je dat nou met elkaar? Samen bespreken we het ouderschapsplan waarbij ik jullie praktische tips kan geven. Hoe vertel je het de kinderen, wat kun je doen als ze het moeilijk hebben en hoe voorkom je dat de kinderen in een loyaliteitsconflict belanden. Aangezien jullie dit plan samen hebben gemaakt en de belangen van de kinderen hierin voorop staan, zal de uitvoering van het ouderschapsplan een grote kans van slagen hebben.

Hoe pak ik zo’n mediation aan?

Scheiden is en blijft maatwerk. Tijdens een gratis kennismakingsgesprek met jullie bespreken we jullie specifieke situatie en wat voor jullie belangrijk is en wat ik voor jullie kan betekenen. Zo kunnen jullie ook bepalen of jullie vertrouwen in mij als jullie mediator hebben.

Het 5-stappenplan van Bmiddl.nl zorgt ervoor dat er structuur komt in alle belangrijke onderwerpen van het scheidingsproces. Zo komt er snel rust en duidelijkheid.+31 6 10 36 33 25

Kies je voor Denise, dan kies je voor…

  • Een ervaren mediator.
  • Een flexibele en deskundige mediator.
  • Een mediator die denkt in mogelijkheden.
  • Een mediator die jullie centraal zet.
  • Een mediator die waarde hecht aan kwaliteit.
  • Een mediator die helder, duidelijk en open communiceert.
“Met Denise als mediator zijn we er samen uitgekomen. En dat heeft ons enorm geholpen om onze eigen weg te vinden.”
‘’Denise is duidelijk en empathisch, ze had oog voor beide kanten en dat is heel fijn.”
“We konden op Denise rekenen, ze antwoordde snel en was eigenlijk altijd bereikbaar. Dat vonden wij erg prettig.”