Mediator Way Ying Lee van Bmiddl.nl

Way Ying Lee

Mediator bij scheiding

Way Ying Lee

Ik kom bij jullie thuis in o.a. Amsterdam, Zwolle, Kampen, Almere, Lelystad, Harderwijk, Hilversum, Bussum, Soest en Zeewolde.

Met wie ga ik in zee?

Mijn naam is Way Ying. Ik ben opgegroeid in een klein dorp in Gelderland in een ondernemersgezin met een Nederlandse moeder en een vader uit Hong Kong.

Na mijn rechtenstudie heb ik gewerkt als rechtsbijstandsjurist en als manager bij een grote verzekeringsmaatschappij. Met mijn gezin (man en 3 kinderen) ben ik vervolgens een aantal jaren naar Azië verhuisd. Hier heb ik niet gewerkt, maar was ik de spil van het gezin en ons sociale leven, zoals dat zo mooi heet. Het was wel even wennen om in zo’n traditionele rolverdeling terecht te komen, maar het had zeker zo zijn charmes.

Wat maakt mij anders dan anderen? Van jurist naar mediator

Toen ik in 2013 (na onze buitenland-periode) terugkwam in Nederland had ik de optie om weer als jurist te gaan werken, maar ik koos ervoor om mediator te worden. In mijn ogen is mediation een mooie en respectvolle manier om conflicten voor beide partijen op te lossen door het gezamenlijk belang van partijen of het belang van beiden centraal te zetten. Immers anders dan bij een uitspraak van een rechter, zijn er twee winnaars in plaats van een, want het resultaat moet voor beiden goed zijn.

Van mediator naar jullie mediator

Als gespecialiseerde familiemediator heb ik ervaring met allerlei soorten scheidingen en begrijp ik heel goed dat het voor jullie een nare en stressvolle periode kan zijn. In zo’n periode helpt het om hulp te krijgen van iemand die er voor jullie beiden is. Als persoon ben ik rustig, betrokken en empathisch. Tijdens de mediation maken we desgewenst tijd om te luisteren naar elkaar, maar daarnaast ben ik wel gericht op resultaat.

Ik zorg ervoor dat er structuur in het proces komt en dat jullie stap voor stap weer grip krijgen op de situatie. Ik ben in staat om de ingewikkelde vraagstukken duidelijk toe te lichten en zet me ervoor in dat het voor jullie beiden duidelijk is. Tenslotte vind ik het heel belangrijk dat er ook naar de kinderen geluisterd wordt en voer ik bijna altijd een gesprek met de kinderen, omdat het voor hen van groot belang is dat zij gehoord worden.

Villa Pinedo: één luisterend oor kan het verschil maken voor een kind.

Bel: 06 10 77 45 88 Neem contact op met Way Ying

Bij ons geen wachtlijst: binnen een week met elkaar aan tafel.

Beoordeeld met een 9.4 door Klantervaringen.nl
Mediator Way Ying Lee van Bmiddl.nl Neem contact met mij op
 • Geen wachtlijst: binnen 1 week met elkaar aan tafel.
Beoordeeld met een 9.4 door Klantervaringen.nl

Kies je voor Way Ying, dan kies je voor…

 • Een ervaren en deskundige mediator.
 • Een mediator die ingewikkelde vraagstukken helder maakt.
 • Een betrokken en empathische mediator.
 • Een mediator die structuur brengt.
 • Een mediator die ook naar de kinderen luistert.
Bel: 06 10 77 45 88 Neem contact op met Way Ying

Bij ons geen wachtlijst: binnen een week met elkaar aan tafel.

"We kwamen er samen niet uit. Door het vertrouwen dat Way Ying ons gaf en haar ervaring zijn we uiteindelijk tot duidelijke afspraken gekomen."


  • We hebben geen wachtlijst: binnen 1 week met elkaar aan tafel.
  • Binnen 24 uur nemen we contact
   met je op.
  • Beoordeeld met een 9,4 via
   klantervaringen.nl.
  • Vertel ons jullie situatie en we bekijken samen
   wat we voor jullie kunnen betekenen.