Mediator Marja Aslander van Bmiddl.nl

Marja Aslander

Mediator bij scheiding

Marja Aslander

Ik kom bij jullie thuis in o.a. Amersfoort, Barneveld, Veenendaal, Zeist, Wageningen, Oss, Tiel en Ede.

Met wie ga ik dan in zee?

Mijn naam is Marja, getrouwd en moeder van 3 kinderen. Ik heb jarenlange ervaring als fulltime mediator en heb al veel mensen in hun scheiding begeleid. Of je nu samenwoont, gehuwd bent, wel of geen kinderen hebt: ik regel de scheiding van A tot Z en geef jullie handvatten en financiële helderheid voor de toekomst. Ik heb een open en rustige houding en luister met aandacht. In mijn vrije tijd rijd ik graag naar het strand en laat me lekker uitwaaien.

Wat maakt mij anders dan anderen?

De hoeveelheid tijd en aandacht die ervoor je is. Ik ga voor kwaliteit en maatwerk. Niet ieder mens is hetzelfde en dat geldt voor een scheiding ook. Ik geef de aandacht en tijd die voor je nodig is. Op deze manier kan je de scheiding een plaats geven en de stappen zetten die nodig zijn. Uiteraard zal ik je daarbij begeleiden en uitleg geven.

Als ervaren mediator geef ik je duidelijkheid en grip op je eigen scheiding. Een scheiding wordt vaak ervaren als een emotionele, onzekere periode in een mensenleven; ik ben ervoor om de scheiding volledig te regelen en het juridisch goed af te handelen met een hoge kwaliteit van dienstverlening. Dit geeft zekerheid en duidelijkheid.

Als je kinderen hebt zit daar vaak de grootste zorg, “hoe ga ik het regelen met mijn kinderen?” Mijn passie ligt bij kinderen en het maken van een goed werkend ouderschapsplan. Daarin staan duidelijke afspraken, een plan dat in de praktijk loopt en dat de nieuwe toekomst aankan!

Ik ben zelf moeder van drie oudere kinderen en zelf merk ik dat je als ouder nog steeds belangrijk bent voor je kind, een houvast en soms een hotel. Het is belangrijk om dit na de scheiding te blijven, dit is het doel in jullie ouderschapsplan.

Bel: 06 23 72 40 55 Neem contact op met Marja

Bij ons geen wachtlijst: binnen een week met elkaar aan tafel.

Beoordeeld met een 9.4 door Klantervaringen.nl
Mediator Marja Aslander van Bmiddl.nl Neem contact met mij op
 • Geen wachtlijst: binnen 1 week met elkaar aan tafel.
Beoordeeld met een 9.4 door Klantervaringen.nl

Hoe pak ik zo’n mediation aan?

Door jullie tempo te volgen en je mee te nemen in het scheidingsproces; maar wil je snel dan ben ik ook snel. Ik gebruik daarvoor de 5 stappen van Bmiddl.nl. Bij de ene scheiding duurt het langer dan bij de andere, maar ik ga voor afspraken die uitvoerbaar zijn. Afspraken die werken zodat er duidelijkheid komt en rust.

Kies je voor Marja, dan kies je voor…

 • een betrouwbare mediator.
 • een ervaren mediator.
 • een open-minded mediator.
 • een betrokken mediator.
 • een geduldige mediator.
 • een geïnteresseerde mediator.
 • een deskundige mediator.
Bel: 06 23 72 40 55 Neem contact op met Marja

Bij ons geen wachtlijst: binnen een week met elkaar aan tafel.

"Marja heeft ons heel goed geholpen om er samen op een eerlijke manier uit te komen"
"We hebben samen met Marja goede afspraken gemaakt over ons huis, inboedel en onze kinderen. Ze is erg rustig en stabiel."
"Tijdens onze scheiding kwamen er veel vragen naar boven over hoe we onze financiën moesten gaan regelen. Marja heeft ons hierbij heel goed geholpen."


  • We hebben geen wachtlijst: binnen 1 week met elkaar aan tafel.
  • Binnen 24 uur nemen we contact
   met je op.
  • Beoordeeld met een 9,4 via
   klantervaringen.nl.
  • Vertel ons jullie situatie en we bekijken samen
   wat we voor jullie kunnen betekenen.