Mediator Natasja Luijmes van Bmiddl.nl

Natasja Luijmes

Mediator bij scheiding

Natasja Luijmes

Ik kom bij jullie thuis in o.a. Leeuwarden, Drachten, Heerenveen, Meppel, Sneek, Westerveld, Wolvega en Steenwijk.

Met wie ga ik dan in zee?

Een aantal jaren geleden ben ik zelf gescheiden. Uit ervaring weet ik wat het is om het scheidingsproces door te gaan en wat hier allemaal bij komt kijken. Je gaat voornamelijk door op doorzettingsvermogen en adrenaline. Je weet soms echt niet meer waar je moet beginnen. Er zijn vooral veel vragen waar je graag antwoord op wil hebben en het liefst zo snel mogelijk.

De impact op kinderen

Ik heb twee dochters die, ondanks dat zij er niet om hebben gevraagd, vanzelfsprekend ook veel hebben meegekregen van het scheidingsproces. Denk hierbij aan co-ouderschap, loyaliteit naar de ouders, verhuizing en financiële veranderingen. Dat is vaak niet wat je wil of voor ogen had. Aan de andere kant ontkom je er niet aan omdat iedere keuze die je als ouders maakt ook impact heeft op het leven van de kinderen.

Nieuwe mogelijkheden in de toekomst

Het heeft me uiteindelijk veel gebracht. Niet op het moment zelf, maar naarmate de tijd vorderde ontstonden er ook weer mogelijkheden in deze onzekere tijden. Een voorbeeld hiervan is dat ik er mijn vak van heb gemaakt om mensen te begeleiden tijdens het scheidingsproces. Mijn oudste dochter werkt als vrijwillig buddy voor Villa Pinedo waarbij zij kinderen kan ondersteunen die een scheiding doormaken of hebben doorgemaakt.

Op dit moment leef ik samen met mijn huidige partner. We zijn getrouwd en samen vormen we een samengesteld gezin met vijf kinderen.

Wat maakt mij anders dan anderen?

Ondanks dat scheiden doorgaans niet op het verlanglijstje staat van velen is het belangrijk om het proces zo bewust mogelijk door te maken. De keuzes die je maakt, al dan niet in de emotie, kunnen veel impact hebben op de toekomst.

Mijn jarenlange werkervaring bij grote bedrijven in de arbeidsbemiddeling, financiële, juridische en zakelijke dienstverlening zorgt ervoor dat ik mijn klanten op zowel privé als zakelijk vlak kan begeleiden. Ik sta mijn klanten bij van a tot z gedurende misschien wel één van de moeilijkste periodes uit het leven. Ik sta nergens van te kijken, ben open, recht door zee en hanteer een hoge kwaliteit van dienstverlening. Dat geeft rust, vertrouwen en zekerheid.

Bel: Natasja 06 83 84 31 94 Plan een kennismakingsgesprek

Bij ons geen wachtlijst: binnen een week met elkaar aan tafel.

Beoordeeld met een 9.4 door Klantervaringen.nl
Mediator Natasja Luijmes van Bmiddl.nl Neem contact met mij op
 • Geen wachtlijst: binnen 1 week met elkaar aan tafel.
Beoordeeld met een 9.4 door Klantervaringen.nl

Hoe pak ik mediation aan?

Door jullie stap voor stap mee te nemen in het proces, op het tempo dat voor jullie prettig is, krijgen jullie de gelegenheid om goede afspraken te maken. Afspraken die recht doen aan de periode die achter jullie ligt en ook recht doen aan de toekomst zonder elkaar. Mijn dienstverlening is maatwerk en stem ik af op de aspecten die voor jullie belangrijk zijn. Door middel van de 5 stappen van Bmiddl.nl te doorlopen krijgen jullie rust, structuur, zekerheid en weer grip op de situatie.

Naast mijn vak als mediator ben ik ook geregistreerd stiefplan coach, waarbij ik samengestelde gezinnen begeleid in het vormen van een nieuw gezin.

Kies je voor Natasja, dan kies je voor…

 • een ervaren mediator met een brede kennis.
 • een toegankelijke mediator.
 • een persoonlijke en betrouwbare mediator.
 • een mediator die open is en nergens voor terugdeinst.
 • een mediator die denkt in mogelijkheden.
 • een hoge kwaliteit van dienstverlening.
Bel: Natasja 06 83 84 31 94 Plan een kennismakingsgesprek

Bij ons geen wachtlijst: binnen een week met elkaar aan tafel.

“Scheiden is nooit gemakkelijk en brengt veel emoties met zich mee. Maar door Natasja haar professionele aanpak en haar warme persoonlijkheid heeft ze onze scheiding in goede banen geleid. Haar luisterend oor, het meedenken en haar betrokkenheid heeft ons erg geholpen. Bedankt Natasja.”
Jan Janssen


  • We hebben geen wachtlijst: binnen 1 week met elkaar aan tafel.
  • Binnen 24 uur nemen we contact
   met je op.
  • Beoordeeld met een 9,4 via
   klantervaringen.nl.
  • Vertel ons jullie situatie en we bekijken samen
   wat we voor jullie kunnen betekenen.