Mediator Anniek Drenth van Bmiddl.nl

Anniek Drenth

Mediator bij scheiding

Met wie ga ik dan in zee?

Als de beslissing om te gaan scheiden is genomen breekt er een periode vol onzekerheden aan. Je ziet vaak door de bomen het bos niet meer en de emoties lopen soms hoog op. Ik help bij het creëren van rust zodat het voor jullie mogelijk wordt om in een veilige omgeving met elkaar in gesprek te gaan om uiteindelijk tot goede afspraken te komen.

Mijn naam is Anniek Drenth, ik ben getrouwd en moeder van twee studerende kinderen. Ik heb al heel wat jaren ervaring als familiemediator en heb al veel mensen mogen begeleiden tijdens het proces van relatie beëindiging en echtscheiding. Ik ben MfN-geregistreerd en geaccrediteerd familiemediator met een achtergrond in de financiële dienstverlening en het familierecht.

In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden op de tennis- of de golfbaan. Ook hou ik ervan om lange wandelingen te maken in het bos of op het strand met onze twee honden. Ik ben een enorme liefhebber van een museumbezoek en daarnaast geniet ik van gezelligheid met familie en vrienden.

Wat maakt mij anders dan anderen?

“Ik heb Anniek gedurende de mediation als een zeer aangenaam, meelevend, behulpzaam en zeer vriendelijk persoon ervaren. Ze nam alle tijd om alles goed en duidelijk uit te leggen en we konden met alle vragen bij haar terecht.”

De beslissing om de relatie te beëindigen brengt veel onzekerheid, verdriet en vaak ook boosheid met zich mee. Er moet van alles worden geregeld en je weet eigenlijk niet waar je moet beginnen. Ik help jullie om overzicht te krijgen en begeleid jullie stap voor stap door het hele proces waarbij alle onderwerpen aan bod komen. Er is tijdens de mediation voldoende aandacht en ruimte voor de emoties.

Doel is om samen in goed overleg tot afspraken te komen waarbij jullie zelf de richting en het tempo bepalen. Ik ben een goed luisteraar en zie het als mijn taak om rust en overzicht te creëren waardoor het voor jullie mogelijk wordt naar elkaar te luisteren en met elkaar in gesprek te gaan.

Mijn werkwijze is zorgvuldig, gestructureerd, professioneel en concreet. Ik krijg van mijn cliënten vaak terug dat ik goed in staat ben hun vragen duidelijk te beantwoorden en er goed in slaag helderheid te kunnen verschaffen over het proces en de inhoud.

Kinderen

Ouders die uit elkaar gaan zullen altijd door de kinderen met elkaar verbonden blijven. Het is heel belangrijk voor jullie kinderen om te zien dat jullie als collega ouders nog op een goede manier met elkaar kunnen omgaan.

Ik bied de mogelijkheid een gesprek met jullie kinderen te hebben of een gesprek met het hele gezin. De meeste kinderen vinden het in het begin best spannend, een gesprek met de mediator maar dat verdwijnt vaak snel.

Het gesprek biedt de kinderen de mogelijkheid om aan te kunnen geven wat voor hen belangrijk is maar ook vragen te kunnen stellen aan iemand met wie ze geen loyaliteit hebben. Gewoon een luisterend oor maar ook ondersteuning bij loyaliteitsproblemen waar kinderen vaak mee te maken krijgen bij een scheiding van hun ouders. Zowel voor kinderen als voor de ouders leidt dit vaak tot nieuwe inzichten.

+31 6 10 08 43 71

Bel: 06 10 08 43 71 Neem contact op met Anniek

Bij ons geen wachtlijst: binnen een week met elkaar aan tafel.

Beoordeeld met een 9.4 door Klantervaringen.nl
Mediator Anniek Drenth van Bmiddl.nl Neem contact met mij op
 • Geen wachtlijst: binnen 1 week met elkaar aan tafel.
Beoordeeld met een 9.4 door Klantervaringen.nl

Kies je voor Anniek, dan kies je voor…

 • Een mediator met empathisch vermogen.
 • Een mediator die meedenkt in creatieve oplossingen.
 • Een mediator die net die extra stap zet voor 100% tevredenheid.
 • Een mediator met geduld.
 • Een mediator die het belang van de kinderen in het oog houdt.
 • Een ervaren en geregistreerd mediator.
Bel: 06 10 08 43 71 Neem contact op met Anniek

Bij ons geen wachtlijst: binnen een week met elkaar aan tafel.

"Concrete hulp gehad, waarbij nauwkeurig en gedetailleerd afspraken konden worden gemaakt. We zijn op professionele wijze en doelgericht begeleid in het formuleren van intenties, wensen en afspraken."
“Ik heb het mediationtraject als zeer prettig ervaren. Heldere communicatie, duidelijke afspraken en een prettige mediator. Geen leuk proces, maar als je hier onverhoopt toch voor komt te staan dan beveel ik Anniek Drenth ten zeerste aan!”
"Professioneel, duidelijk en bereid om tijd te nemen die nodig is om één en ander gedegen te bespreken”
"Anniek Drenth heb ik als een zeer aangenaam en prettig persoon ervaren. Ze denkt mee en is zeer behulpzaam. Legt zaken goed uit en zaken die niet duidelijk waren werden met duidelijke voorbeelden nogmaals herhaald, net zo lang tot dit wel duidelijk werd."
“Voor ons verliep de afhandeling vlot en zonder hiaten. Afspraken verliepen vloeiend en het was allemaal erg duidelijk. Ook het mail en soms telefonisch contact was prettig. Er was prettig en snel antwoord.”
“Heel erg bedankt voor al je hulp tijdens onze echtscheiding. Is enorm gewaardeerd.”


  • We hebben geen wachtlijst: binnen 1 week met elkaar aan tafel.
  • Binnen 24 uur nemen we contact
   met je op.
  • Beoordeeld met een 9,4 via
   klantervaringen.nl.
  • Vertel ons jullie situatie en we bekijken samen
   wat we voor jullie kunnen betekenen.