Rianne Bekkers mediator bij Bmiddl.nl

Rianne Bekkers

Mediator bij scheiding

Met wie ga ik dan in zee?

Als kind van gescheiden ouders weet ik hoe het voelt om betrokken te zijn bij een levensingrijpende gebeurtenis waar je zelf nauwelijks invloed op hebt. In die tijd waren er nog geen mediators, alleen advocaten. Die hadden mijn ouders ook nodig, het was namelijk een vechtscheiding. Als kind heb ik ervaren hoe je het liever niet hebt. Nu, als scheidingsmediator, ga ik staan voor hoe het ook kan.

Naast scheidingsmediator ben ik moeder en gelukkig gesetteld in een samengesteld gezin.  Mijn gezin telt vier kinderen, waarvan drie van mijn partner en één van mezelf. Naast de nodige uitdagingen die een samengesteld gezin met zich meebrengt, ben ik ontzettend dankbaar en geniet ik iedere dag weer van de liefde die ons zessen verbindt.

Wat maakt mij anders dan anderen?

Als opgeleid familiemediator en scheidingsdeskundige ben ik ervan overtuigd dat iedereen die daartoe bereid is, in goede harmonie kan scheiden. Het goed afhechten van de partnerrelatie is essentieel om een nieuwe, frisse start te kunnen maken, zeker daar waar ex-partners nog wel vanuit de ouderrol met elkaar verbonden zullen blijven.

Communicatie is key om van een scheiding een harmonieus afscheid te maken. En daar kan ik jullie bij helpen. Tijdens de gesprekken begeleid ik jullie bij het constructief uiten van emoties, het benoemen van wensen en verlangens en het onderzoeken naar mogelijkheden.
Ik beschik over goede communicatieve vaardigheden en tools die jullie kunnen helpen om weer naar elkaar te luisteren en écht te horen wat de ander zegt.

Kinderen en scheiding

Niet alleen heb ik oog voor het goed afhechten van de relatie tussen partners. Kinderen die bij een scheiding zijn betrokken zijn net zo belangrijk! Hoe voelen zij zich onder deze gebeurtenis? En wat hebben zij nodig om gelukkige toekomst tegemoet te gaan?  Een 1 op 1 gesprek met jullie zoon(s) of dochter(s) kan een zeer waardevolle invloed hebben op het ouderschapsplan. Het is tenslotte het fundament van hoe hun toekomst eruit komt te zien.

Bel: 06 23 31 30 64 Neem contact op met Rianne

Bij ons geen wachtlijst: binnen een week met elkaar aan tafel.

Beoordeeld met een 9.4 door Klantervaringen.nl
Rianne Bekkers mediator bij Bmiddl.nl Neem contact met mij op
 • Geen wachtlijst: binnen 1 week met elkaar aan tafel.
Beoordeeld met een 9.4 door Klantervaringen.nl

Rianne Bekkers - MfN-registermediator

Hoe pak ik zo’n mediation aan

Bij een (echt)scheiding komt behoorlijk veel kijken. Er zijn vaak heel wat onderwerpen die, naast het relationele aspect, ook besproken moeten worden waaronder de verdeling van een eventuele woning, de financiën, in het geval van kinderen een ouderschapsplan en mogelijk een eigen onderneming.
Iedere scheiding vraagt om andere begeleiding. Daarom bespreken we tijdens een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek jullie situatie en hulpvraag en kijken we welk pakket dienstverlening (Basis, Standaard of Plus) het beste bij jullie past.
Het kennismakingsgesprek kan bij jullie thuis plaatsvinden of bij mij in de praktijk (Wemeldinge).
De daaropvolgende gesprekken zullen in het teken staan van de verdeling van hierboven genoemde zaken, de belangen van de kinderen en het ouderschapsplan. Ieder gesprek duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. En het aantal gesprekken is afhankelijk van jullie situatie en de hulpvraag.
Pas als over alle onderwerpen uitvoerbare en duurzame besluiten zijn genomen waar beide partijen volledig achter staan, worden de afspraken schriftelijk vastgelegd.
Tot slot vindt er nog eindgesprek plaats om de mediation af te ronden. Tijdens dit gesprek wordt uitgelegd hoe het proces verder in zijn werk gaat en welke zaken er nog geregeld moeten worden.

Bel: 06 23 31 30 64 Neem contact op met Rianne

Bij ons geen wachtlijst: binnen een week met elkaar aan tafel.

Super bedankt voor de fijne hulp Rianne!
Klaas Dekkers


  • We hebben geen wachtlijst: binnen 1 week met elkaar aan tafel.
  • Binnen 24 uur nemen we contact
   met je op.
  • Beoordeeld met een 9,3 via
   klantervaringen.nl.
  • Vertel ons jullie situatie en we bekijken samen
   wat we voor jullie kunnen betekenen.