Mediator Tineke Bouwhuis van Bmiddl.nl

Tineke Bouwhuis

Mediator bij scheiding

Tineke Bouwhuis

Ik kom bij jullie thuis in o.a. Emmen, Hoogeveen, Leeuwarden, Sneek, Drachten, Coevorden, Ommen en Hardenberg.

Met wie ga ik dan in zee?

Ik ben 39, getrouwd en moeder van een zoon van 15 en een dochter van 13. Ik ben fulltime mediator, maar als ik niet aan het werk ben geniet ik van gezellige dingen. Ik sta dan bijvoorbeeld langs het voetbalveld om mijn zoon aan te moedigen of ik kijk naar de paardensport van mijn dochter. Daarnaast dans ik graag of ga ik lekker op vakantie met vriendinnen. Verder ben ik op vrijwillige basis betrokken in de maatschappij. Zo ben ik actief bij Buurtbemiddeling en bij de duofiets voor ouderen.

Wat maakt mij anders dan anderen?

Een mediationgesprek op een moment in jullie leven waar beide enorm kwetsbaar en emotioneel zijn is spannend en onwennig. Bepaald niet gemakkelijk om dan gesprekken te moeten voeren, op dit moment is het fijn om hulp te krijgen. Deze hulp kan ik jullie bieden. Voorop staat dat ik de rust bewaar, ook als het gesprek verhit raakt. Emoties die opspelen geven je het gevoel dat je het overzicht kwijtraakt. Dat overzicht houd ik voor je vast. Ik weet waar we naar toe gaan en ik neem jullie mee. Samen pakken we jullie grootste zorgen aan. Ik kan goed luisteren, maar zal het zeker niet nalaten om gevoelige onderwerpen aan te snijden, zodat al jullie belangen duidelijk worden voor elkaar.

Tijdens de gesprekken is het voor mij belangrijk dat er ruimte is voor elkaars mening. Tijdens de scheidingsbegeleiding staan alle belangen – dus ook die van de kinderen – centraal. Deze belangen kunnen zowel financieel als emotioneel zijn en vormen continu het uitgangspunt om tot langetermijnafspraken te komen. Ik neem er dan ook graag de tijd voor om deze belangen goed uit te diepen. Ik help jullie om overzicht te krijgen en begeleid jullie stap voor stap bij het nemen van belangrijke beslissingen bij vragen zoals, waar gaan jullie wonen? Hoe regelen jullie het met de kinderen? Hoe werkt het met alimentatie, het pensioen of de verdeling van de inboedel? Aan het einde van de mediation staat er precies op papier hoe jullie scheiding duurzaam geregeld is.

Ik ben zorgvuldig en waar nodig heb ik een breed netwerk aan specialisten om mij heen zodat we ervoor kunnen zorgen dat we jullie situatie het beste in kaart kunnen brengen.

Bel: 06 19 79 52 40 Neem contact op met Tineke

Bij ons geen wachtlijst: binnen een week met elkaar aan tafel.

Beoordeeld met een 9.4 door Klantervaringen.nl
Mediator Tineke Bouwhuis van Bmiddl.nl Neem contact met mij op
 • Geen wachtlijst: binnen 1 week met elkaar aan tafel.
Beoordeeld met een 9.4 door Klantervaringen.nl

Hoe pak ik mediation aan?

Ik werk volgens de 5 stappen van Bmiddl.nl. De snelheid waarmee de mediation van begin tot eind loopt hangt af van jullie. Ik volg het tempo dat jullie prettig vinden. Soms duurt het proces wat langer, omdat er veel onduidelijkheid is. Het kan ook zijn dat jullie er al helemaal uit zijn en niet te lang willen wachten om de scheiding rond te hebben.

Een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Het is belangrijk dat jullie bij iemand aan tafel zitten, waar je vertrouwen in hebt en die kennis van zaken heeft. Om die reden begin ik altijd met een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek inventariseren we jullie situatie en bekijken we samen wat ik voor jullie zou kunnen betekenen.

Kies je voor Tineke, dan kies je voor…

 • Een mediator die zorgvuldig is.
 • Een betrokken, empathisch en warm persoon.
 • Een mediator met een directe aanpak.
 • Een mediator met een groot netwerk.
 • Een mediator die altijd gaat voor kwaliteit.
Bel: 06 19 79 52 40 Neem contact op met Tineke

Bij ons geen wachtlijst: binnen een week met elkaar aan tafel.

Daar waar wij er niet uitkwamen om tot een overeenstemming te komen, bracht zij rust en duidelijkheid zodat wij uiteindelijk op een goede manier afspraken konden maken.


  • We hebben geen wachtlijst: binnen 1 week met elkaar aan tafel.
  • Binnen 24 uur nemen we contact
   met je op.
  • Beoordeeld met een 9,3 via
   klantervaringen.nl.
  • Vertel ons jullie situatie en we bekijken samen
   wat we voor jullie kunnen betekenen.