Mediator Sadra Winters van Bmiddl.nl

Sandra Winters – de Schepper

Sandra Winters

Ik kom bij jullie thuis in o.a. Renkum, Oosterbeek, ZutphenArnhem, Apeldoorn, Rheden, Zevenaar en Doetinchem.

Met wie ga ik dan in zee?

Ik ben getrouwd, heb twee studerende zoons en heb een arbeidsachtergrond in het Onderwijs (Communicatieve vaardigheden op het HBO en Remedial Teaching in het basisonderwijs) en Zakelijke Dienstverlening. Ik ben fulltime mediator en in mijn vakanties trek ik er graag op uit met mijn gezin om onontdekte gebieden te verkennen. Al kan ik ook genieten van strand en een lekkere espresso.

Wat maakt mij anders dan anderen?

Ik breng rust en kan goed omgaan met uiteenlopende emoties. Voel je niet geremd in je uitingen, je zult mij niet snel verrassen. Ik ben empathisch, betrokken en vraag door naar wat jullie echt belangrijk vinden. Ben je het overzicht kwijt? Ik orden het voor je. Heb je meer tijd nodig? Jullie bepalen het tempo en de volgorde van de te bespreken onderwerpen.

Hebben jullie kinderen? Zij vragen meestal niet om een scheiding, maar willen wel gehoord worden en hebben vaak ideeën over hoe zij de toekomst graag zouden willen zien. Ik vind die stem belangrijk en voer graag een gesprek met elk kind apart om hun gevoelens en toekomstideeën helder te krijgen.

Zo kunnen jullie met elkaar een toekomstbestendig ouderschapsplan maken. Ik begeleid jullie in dit hele proces, zodat alles wat geregeld moet worden ook daadwerkelijk geregeld wordt. Waar nodig, beschik ik over een netwerk van specialisten die alle vragen kunnen beantwoorden. +31 6 30 08 78 86

Bel Sandra: 06 30 08 78 86 Plan een kennismakingsgesprek

Bij ons geen wachtlijst: binnen een week met elkaar aan tafel.

Beoordeeld met een 9.4 door Klantervaringen.nl
Mediator Sadra Winters van Bmiddl.nl Neem contact met mij op
 • Geen wachtlijst: binnen 1 week met elkaar aan tafel.
Beoordeeld met een 9.4 door Klantervaringen.nl

Hoe pak ik mediation aan?

Ik volg de 5 stappen van Bmiddl.nl, die jullie structuur, overzicht en rust brengen. Afhankelijk van jullie situatie varieert het aantal gesprekken. Elk gesprek duurt zo’n 1,5 tot 2 uur. Jullie bepalen de snelheid van het proces en de volgorde van de onderwerpen, zoals: het ouderschapsplan, het huis, de financiën. Jullie nemen de beslissingen. Ik begeleid in het bereiken van afspraken waarin jullie beider belangen vertegenwoordigd zijn, zodat de uiteindelijke afspraken uitvoerbaar en duurzaam zijn.

Kies je voor Sandra, dan kies je voor…

 • Een mediator die luistert
 • Empathie en betrouwbaarheid
 • Een mediator die gaat voor mogelijkheden en kwaliteit
 • Afspraken die goed doordacht en duurzaam zijn
 • Een groot netwerk aan specialisten
Bel: 06 30 08 78 86 Plan een kennismakingsgesprek

Bij ons geen wachtlijst: binnen een week met elkaar aan tafel.

“Het was toch wel heel erg fijn dat Sandra binnen een week al bij ons voor de deur stond. Op deze manier konden we gelijk al onze zorgen op tafel leggen.”
“Sandra heeft ons er doorheen getrokken. Met name de kinderen waren een grote zorg voor ons. Sandra is zelf met hen het gesprek aangegaan, op een manier die wij niet konden bedenken. Zo zie je toch wat een ervaren mediator met zich meebrengt.”
“Bedankt voor de fijne mediation. Ik beveel Sandra en Bmiddl.nl aan vanwege de flexibele uren (avond en weekenden).”


  • We hebben geen wachtlijst: binnen 1 week met elkaar aan tafel.
  • Binnen 24 uur nemen we contact
   met je op.
  • Beoordeeld met een 9,4 via
   klantervaringen.nl.
  • Vertel ons jullie situatie en we bekijken samen
   wat we voor jullie kunnen betekenen.