Samenwerking

Tijdens het mediationproces kan het voorkomen dat aanvullend advies nodig is. De mediator is namelijk geen hypotheekadviseur, advocaat, actuaris of relatietherapeut. Bmiddl.nl heeft contact met diverse partijen waar we dit advies inwinnen.

Het advies kan betrekking hebben op het zakelijk gedeelte van de scheiding. Denk hierbij aan juridisch advies van onze advocaat, hypotheekadvies door een hypotheekadviseur of advies op het gebied van pensioen door een pensioenspecialist.

Het advies kan ook betrekking hebben op het emotionele deel van de scheiding. Wanneer je moeite hebt met het accepteren van de scheiding, weer in je kracht wil komen of hulp nodig hebt voor de kinderen in de vorm van een kindercoach.

Bmiddl.nl Mediationgroep streeft naar het aangaan van samenwerkingen voor de lange termijn. Net als in iedere andere relatie wil je elkaar immers eerst leren kennen en duurt het een tijd voordat je weet wat je aan elkaar hebt. Wij staan voor kwaliteit van dienstverlening en werken wij dan ook graag samen met specialisten, adviseurs, bedrijven en instanties die ook deze kwaliteit van dienstverlening voor ogen hebben voor de klanten.

Contacten op lokaal niveau

Onze mediators hebben elk een eigen regio, waar zij exclusief voor ons werkzaam zijn. Doordat zij allen ervaren zijn, hebben ze ook in de loop der jaren hun eigen lokale netwerk opgebouwd. Ze weten dan ook met welke partijen het prettig samenwerken is. Omgekeerd zijn dit ook de partijen die graag met de mediator samenwerken. Deze wederkerigheid is voor ons van groot belang, omdat de kwaliteit van het werk hiermee hoog in het vaandel blijft staan. Bij de lokale contacten kan je denken aan een lokale hypotheekadviseur, notaris in de buurt, pensioenspecialist, financieel adviseur of accountant, belastingadvieskantoor, relatiecoach, scheidingscoach, kindercoach of taxateur. Als jullie nog geen voorkeur hebben, zal onze mediator wellicht enkele mogelijke namen kunnen benoemen waar hij/zij goede ervaringen mee heeft. Het is wel belangrijk dat jullie zelf de uiteindelijke keuze maken.

Contacten op landelijk niveau

Onderstaand tref je een overzicht aan van partijen waar Bmiddl.nl landelijk mee samenwerkt. Onze advocaat is hierin de enige vaste partij. Zij werkt al jaren samen met ons, zij kent onze mediators en onze werkwijze. De advocaat zorgt ervoor dat zij op een zeer hoog kennispeil blijft en zij is de juridische vraagbaak bij twijfel en gecompliceerde zaken. De overige partijen kunnen ook landelijk werken, hetzij fysiek, hetzij via online sessies. Wij streven ernaar om onze samenwerkingen verder uit te breiden, daar zijn wij zeer kritisch in en werken alleen samen als wij er volledig achter kunnen staan!

Advocaat

advocaat voor mediation

Sandra Bremen

Sandra Bremen is de vaste advocaat voor Bmiddl.nl. Sandra werkt al jaren samen met ons, zij kent onze mediators en onze werkwijze. De advocaat zorgt ervoor dat zij op een zeer hoog kennispeil blijft en zij is de juridische vraagbaak bij twijfel en gecompliceerde zaken.

Lees meer

Fiscaal/Financieel advies

financieel adviseur voor mediation

Frans Bekker

Frans Bekker komt vaak in beeld als mensen tijdens hun mediationtraject advies willen over hun pensioen of andere financiële vragen hebben. Het staat mensen vrij om hem of welke andere adviseur ook, te benaderen als dit bijdraagt aan de beslissingen die genomen moeten worden. Wij hebben goede ervaringen in het werken met Frans.
Frans verwoordt het als volgt: Ik ben vraagbaak bij: financiële en fiscale ondersteuning bij verdeling van pensioen , lijfrente en andere toekomstvoorzieningen. Verrekening van verschillende vermogensbestanddelen en de fiscale consequenties daarvan. De ondernemer en/of de positie van de partner van de ondernemer en echtscheiding. IB aangifte over het jaar van de scheiding.

Lees meer

 

 • All-in tarief
 • Kosten bespreken tijdens gratis kennismakingsgesprek
 • Altijd duidelijkheid over de kosten
 • Uurtarief mogelijk indien gewenst
 • We kijken voor jullie naar mogelijkheden van vergoeding

Stel een vraag

Heb je een vraag of willen jullie vrijblijvend met een van onze mediators kennismaken?
Laat dan je bericht hieronder achter.


  • We hebben geen wachtlijst: binnen 1 week met elkaar aan tafel.
  • Binnen 24 uur nemen we contact
   met je op.
  • Beoordeeld met een 9,4 via
   klantervaringen.nl.
  • Vertel ons jullie situatie en we bekijken samen
   wat we voor jullie kunnen betekenen.