Leonard Faber

Leonard Faber

Met wie ga ik dan in zee?

Ik ben getrouwd en heb een studerende zoon van 19 en een dochter van 16.

Mijn werk als mediator geeft mij veel energie. Elke dag leer ik weer. Ik vind het prettig om mij steeds weer te ontwikkelen met nieuwe kennis en als persoon. In mijn vrije tijd ben ik een actief sporter en speel graag voetbal en paddeltennis met vrienden of stap op de mountainbike. Ik ben daarnaast al jaren coach van het hockeyteam van mijn dochter en vrijwilliger bij de Schaapskooi in mijn woonplaats. Een andere passie van mij is reizen met mijn gezin.

Wat maakt mij anders dan anderen?

Een scheiding is een zeer emotionele en ingrijpende moment in jullie leven. Het is fijn als er een iemand is die jullie kan ondersteunen in deze periode. Deze ondersteuning kan ik jullie bieden. Ik stel mensen snel op hun gemak. Dit is mijn inziens een belangrijk aspect om gevoelige en vertrouwelijke zaken te kunnen bespreken. In een emotioneel proces als een scheiding, is het nodig de juiste stappen te zetten en daarbij vooruit te kijken. De toekomst gaat er anders uit zien, maar het leven gaat door. En daarom is het cruciaal om alles zo goed mogelijk te regelen voor alle betrokkenen. Ik bied daarbij rust en overzicht. Ik ben altijd bereikbaar en reageer snel op jullie vragen.

Als jullie kinderen hebben, is het opstellen van een goed werkend ouderschapsplan van groot belang. Ik kan jullie daarbij helpen. Jullie gaan als partners uit elkaar, maar je blijft altijd samen ouders waarbij het belang van de kinderen centraal moet staan. Hoe pakt een keuze voor hen uit? En wat vinden ze er zelf van? Om kinderen bij de afspraken te betrekken is het ook mogelijk dat ik apart met jullie kinderen spreek in een kindgesprek. Dit is laagdrempelig en gewoon bij jullie thuis.

Mijn achtergrond ligt in de financiële dienstverlening. Vanuit mijn loopbaan binnen de financiële dienstverlening heb ik ruime ervaring met financiële zaken als hypotheken en ondernemingen. Als mediator kan ik mijn financiële kennis goed inzetten in het scheidingstraject en het bovendien combineren met mijn grote interesse in het menselijke aspect tijdens deze moeilijke fase in jullie leven.

Kies je voor Leonard, dan kies je voor…

  • Persoonlijke begeleiding en aandacht voor jullie allebei
  • Praktische en duurzame afspraken
  • Snel duidelijkheid over en inzicht in de financiën voor in de toekomst
  • Altijd bereikbaar
  • Afspraken ook in de avond mogelijk
"Door Leonard's vertrouwen, zijn we op een goede manier en met een een duidelijk traject uit elkaar gegaan."