Mediator Leonard Faber van Bmiddl.nl

Leonard Faber

Mediator bij scheiding

Met wie ga ik dan in zee?

Ieder stel dat gaat scheiden of uit elkaar gaat is anders. Om hen, tijdens deze veelal moeilijke en onzekere fase, te mogen begeleiden maakt mijn vak als mediator zo mooi om te doen en dit geeft mij dan ook veel energie. Mijn achtergrond vanuit de financiële dienstverlening kan daarbij een waardevolle aanvulling zijn tijdens het scheidingsproces. Ik ben getrouwd en heb twee kinderen. In mijn vrije tijd ben ik een actief sporter en houd ik van reizen. Daarnaast ben ik al jaren coach van het sportteam van mijn dochter en vrijwilliger bij de Schaapskooi in mijn woonplaats.

Wat maakt mij anders dan anderen?

Een scheiding is een zeer emotionele en ingrijpende moment in jullie leven. Het is fijn als er een iemand is die jullie kan ondersteunen in deze periode. Deze ondersteuning kan ik jullie bieden. Ik stel mensen snel op hun gemak. Dit is mijn inziens een belangrijk aspect om gevoelige en vertrouwelijke zaken te kunnen bespreken. In een emotioneel proces als een scheiding, is het nodig de juiste stappen te zetten en daarbij vooruit te kijken. De toekomst gaat er anders uit zien, maar het leven gaat door. En daarom is het cruciaal om alles zo goed mogelijk te regelen voor alle betrokkenen. Ik bied daarbij rust en overzicht. Ik ben altijd bereikbaar en reageer snel op jullie vragen.

Als jullie kinderen hebben, is het opstellen van een goed werkend ouderschapsplan van groot belang. Ik kan jullie daarbij helpen. Jullie gaan als partners uit elkaar, maar je blijft altijd samen ouders waarbij het belang van de kinderen centraal moet staan. Hoe pakt een keuze voor hen uit? En wat vinden ze er zelf van? Om kinderen bij de afspraken te betrekken is het ook mogelijk dat ik apart met jullie kinderen spreek in een kindgesprek. Dit is laagdrempelig en gewoon bij jullie thuis.

Mijn achtergrond ligt in de financiële dienstverlening. Vanuit mijn loopbaan binnen de financiële dienstverlening heb ik ruime ervaring met financiële zaken als hypotheken en ondernemingen. Als mediator kan ik mijn financiële kennis goed inzetten in het scheidingstraject en het bovendien combineren met mijn grote interesse in het menselijke aspect tijdens deze moeilijke fase in jullie leven.

Bel: 06 30 12 96 11 Neem contact op met Leonard

Bij ons geen wachtlijst: binnen een week met elkaar aan tafel.

Beoordeeld met een 9.4 door Klantervaringen.nl
Mediator Leonard Faber van Bmiddl.nl Neem contact met mij op
 • Geen wachtlijst: binnen 1 week met elkaar aan tafel.
Beoordeeld met een 9.4 door Klantervaringen.nl

Kies je voor Leonard, dan kies je voor…

 • Persoonlijke begeleiding en aandacht voor jullie allebei
 • Praktische en duurzame afspraken
 • Snel duidelijkheid over en inzicht in de financiën voor in de toekomst
 • Altijd bereikbaar
 • Afspraken ook in de avond mogelijk
Bel: 06 30 12 96 11 Neem contact op met Leonard

Bij ons geen wachtlijst: binnen een week met elkaar aan tafel.

"Door Leonard's vertrouwen, zijn we op een goede manier en met een een duidelijk traject uit elkaar gegaan."


  • We hebben geen wachtlijst: binnen 1 week met elkaar aan tafel.
  • Binnen 24 uur nemen we contact
   met je op.
  • Beoordeeld met een 9,3 via
   klantervaringen.nl.
  • Vertel ons jullie situatie en we bekijken samen
   wat we voor jullie kunnen betekenen.