Handige links

Handig om te weten

Jullie gaan uit elkaar. Waarschijnlijk zitten jullie met heel veel vragen. Hiervoor kunnen jullie uiteraard terecht de mediator van Bmiddl.nl. Aanvullend hierop hebben wij alvast een aantal interessante websites voor jullie op een rijtje gezet, die jullie voor, tijdens en/of na je scheiding goed kunnen gebruiken:

Villa Pinedo

Villa PinedoEen waardevolle site waar kinderen met gescheiden ouders, of kinderen waarvan de ouders gaan scheiden vragen kunnen stellen, elkaar kunnen adviseren en steunen. Uniek is dat de kinderen volwassenen bewust maken wat er in het hoofd van de kinderen omgaat. Zowel kinderen als ouders kunnen op deze site terecht.

Mijn Pensioenoverzicht

Mijn PensioenoverzichtEen site waar je een totaaloverzicht krijgt van de door jou opgebouwde pensioenen. Erg handig en nodig voor het scheidingsproces.

LBIO Landelijk Bureau Inning Onderhoudsbijdragen

LBIO Landelijk Bureau Inning OnderhoudsbijdragenOp de site van Landelijk Bureau Inning Onderhoudsbijdragen kun je bijvoorbeeld terecht om de kinderalimentatie en partneralimentatie te indexeren. Mocht je ex-partner de alimentatie niet willen betalen dan kun je hier ook terecht.

Rechtsbijstand

RechtsbijstandWil je weten of je recht hebt op gesubsidieerde bijstand bij een echtscheiding met mediation? Dan kun je op deze site terecht voor de mogelijkheden.

Kwaliteitsregister Mediatorsfederatie Nederland

Kwaliteitsregister Mediatorsfederatie NederlandHier kun je mediators vinden die voldoen aan de kwaliteitseisen voor het MfN. Op de site van het MfN Register kun je ook de eisen vinden waaraan een kwaliteitsmediator moet voldoen.

Formulier toestemming reizen met minderjarige naar het buitenland

Formulier toestemming reizen met minderjarige naar het buitenlandGa je als alleenstaande ouder, na je scheiding, op vakantie met je kind (eren) dan heb je een toestemmingsformulier nodig. Deze kun je hier vinden.

Meer informatie

Wil je meer informatie over het mediationproces? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Stel een vraag

Heb je een vraag of willen jullie vrijblijvend met een van onze mediators kennismaken?
Laat dan je bericht hieronder achter.


  • We hebben geen wachtlijst: binnen 1 week met elkaar aan tafel.
  • Binnen 24 uur nemen we contact
   met je op.
  • Beoordeeld met een 9,4 via
   klantervaringen.nl.
  • Vertel ons jullie situatie en we bekijken samen
   wat we voor jullie kunnen betekenen.