Mady Tims

Mediator bij scheiding

Met wie ga ik dan in zee?

Jullie gaan in zee met iemand die al ruime ervaring heeft in het begeleiden van scheidingen.Voor mij was scheidingsmediator worden een bewuste keuze. Ik had al een gedegen financiële en juridische basis toen ik zelf in scheiding kwam te liggen. Met de scheiding achter de rug, begreep ik als geen ander hoe belangrijk de begeleiding is. Ik ben vervolgens dan ook de opleiding gaan volgen en na voltooiing ben ik fulltime aan de slag gegaan als mediator.

Op deze manier heb ik mijn eigen ervaring om kunnen zetten in iets positiefs. Het geeft voldoening om bij te dragen aan een ‘nieuw’ begin en de mensen te kunnen verzekeren dat er licht aan het einde van de tunnel is.

Naast het begeleiden van scheidingen, ben ik vooral ook mama van 3 zonen. Ik ben een fanatiek sporter en vind het daarnaast fijn om als trainer/coach anderen aan te sporen tot bewegen.

En nu….?

DE vraag als jullie besloten hebben te gaan scheiden. Door de bomen het bos niet zien, is dan vaak zachtjes uitgedrukt. In het eerste gesprek zal ik jullie daarom meteen meenemen in ons stappenplan en een duidelijke uitleg geven. Ook kijken we naar de situatie op het moment zelf en is het van belang dat jullie er een vertrouwd gevoel bij hebben. Dit alles geeft houvast en rust.

Bij scheiden komen emoties kijken en dat kan het maken van keuzes/afspraken bemoeilijken. Het is daarom erg belangrijk dat er onafhankelijk naar de situatie gekeken wordt en uitgebreid besproken. Dit met als doel samen tot weloverwogen keuzes en afspraken te komen.

Geen scheiding is hetzelfde en het is belangrijk dat je beseft dat het JULLIE proces is en dat je er bij mij op kunt vertrouwen in professionele handen te zijn.

Kies je voor Mady, dan kies je voor…

 • Ervaring en deskundigheid
 • Iemand die het belang van eenieder, dus ook die van de kinderen, goed bewaakt
 • Iemand die goed bereikbaar is
 • Heldere communicatie
 • Iemand die begrijpt wat jullie doormaken
Bel: 06 22 26 44 47 Neem contact op met Mady

Bij ons geen wachtlijst: binnen een week met elkaar aan tafel.

Beoordeeld met een 9.4 door Klantervaringen.nl
Neem contact met mij op
 • Geen wachtlijst: binnen 1 week met elkaar aan tafel.
Beoordeeld met een 9.4 door Klantervaringen.nl

Hoe pak ik zo’n mediation aan?

De eerste stap is het inplannen van het kennismakingsgesprek. Dat kan altijd op korte termijn.

Tijdens dit gesprek krijgen jullie een duidelijk beeld van het traject van de scheiding, de stappen die we zullen doorlopen en uiteraard ook van mij. Eventuele vragen worden ook beantwoord.

Als jullie akkoord zijn, plannen we de volgende afspraak in en starten we het proces. Hoelang dit proces duurt, is mede afhankelijk van hoe het tot afspraken komen verloopt.

Bij kinderen: Het is van belang, dat we altijd een aparte afspraak hebben als het gaat om de afspraken m.b.t. de kinderen. Dit zodat we volle focus hebben op het belang van de kinderen.

Bel: 06 22 26 44 47 Neem contact op met Mady

Bij ons geen wachtlijst: binnen een week met elkaar aan tafel.

Mady heeft ons super goed begeleid! Heel erg bedankt voor de professionele bemiddeling.


  • We hebben geen wachtlijst: binnen 1 week met elkaar aan tafel.
  • Binnen 24 uur nemen we contact
   met je op.
  • Beoordeeld met een 9,3 via
   klantervaringen.nl.
  • Vertel ons jullie situatie en we bekijken samen
   wat we voor jullie kunnen betekenen.