Mediator Marc Rutten van Bmiddl.nl

Marc Rutten

Mediator bij scheiding

Met wie ga ik dan in zee?

Ik ben 52, getrouwd en ben vader van een dochter van 17. Ik ben fulltime mediator. Dat doe ik met hart en ziel: van ochtend tot avond en vaak ook nog in het weekend. Het mediaten zit in mijn bloed. Ik ben energiek, sport veel en ben op vrijwillige basis betrokken in de maatschappij voor groepen mensen die op een of andere manier met een beperking door het leven gaan. Het leven is meer dan alleen werken en geld verdienen.

Wat maakt mij anders dan andere mediators?

Een combinatie van empathisch én kundig zijn op alle gebieden, dat is wie ik ben en dat zie je bij mediators niet vaak. In het begin is het nog wat onwennig. Misschien is de sfeer wat gespannen, want jullie maken het niet iedere dag mee en gelukkig maar. Ik kan goed luisteren en schroom niet om gevoelige onderwerpen aan te kaarten, zodat de kou uit de lucht is.

Mediation afgestemd op jullie situatie

Ik zal je snel op je gemak stellen en kijken waar jullie grootste zorg zit. Gaat dat om de zorg voor de kinderen in de toekomst? Dan gaan we eerst werken aan een ouderschapsplan. Heb je geen idee waar je komt te wonen? Dan maken we eerst een berekening, zodat je spoedig daarna naar je hypotheekverstrekker kunt gaan. Geen idee wat je straks te besteden hebt? Dan brengen we zo snel mogelijk jullie financiële situatie in kaart. Ik ben hier flexibel in en beweeg met jullie behoeften mee. +316 11 22 03 30

Bel: 06 11 22 03 30 Neem contact op met Marc

Bij ons geen wachtlijst: binnen een week met elkaar aan tafel.

Beoordeeld met een 9.4 door Klantervaringen.nl
Mediator Marc Rutten van Bmiddl.nl Neem contact met mij op
 • Geen wachtlijst: binnen 1 week met elkaar aan tafel.
Beoordeeld met een 9.4 door Klantervaringen.nl

Hoe pak ik mediation aan?

Ik werk volgens de 5 stappen van Bmiddl.nl. De snelste mediation heb ik ooit in een week gedaan, maar de langste liep ongeveer een jaar. Ik volg jullie tempo en ik beweeg daarin mee. Soms zit het tegen en heb je meer tijd nodig, of willen jullie het toch nog een kans geven. Een andere keer zijn jullie er al helemaal uit en wil je niet te lang wachten om de scheiding rond te hebben. We maken een aantal afspraken en afhankelijk van de complexiteit en jullie wensen, zitten we steeds 1,5 tot 2 uur samen.

Een gezonde balans tussen jullie belangen

Het is voor mij belangrijk dat jullie in die gesprekken gelijkwaardige partijen zijn. Heeft de één wat meer moeite met de cijfers dan de ander, dan blijven we daar wat langer bij stilstaan totdat het helemaal duidelijk is. Heeft de ander op emotioneel vlak wat meer tijd nodig, dan bouwen we die tijd in. Op deze manier zorg ik ervoor dat jullie beslissingen nemen die voor jullie ook op de lange termijn nog goed voelen.

Kies je voor Marc, dan kies je voor…

 • betrokkenheid en empathie.
 • enorm veel ervaring.
 • doorpakken waar nodig.
 • een mediator die de tijd voor jullie neemt.
 • een mediator die lastige vragen durft te stellen.
 • een groot netwerk aan specialisten.
Bel: 06 11 22 03 30 Neem contact op met Marc

Bij ons geen wachtlijst: binnen een week met elkaar aan tafel.

"Zeer fijne manier van aanpakken heeft Marc. We zijn er gelukkig met z'n allen goed uitgekomen."
K. uit Groesbeek


  • We hebben geen wachtlijst: binnen 1 week met elkaar aan tafel.
  • Binnen 24 uur nemen we contact
   met je op.
  • Beoordeeld met een 9,4 via
   klantervaringen.nl.
  • Vertel ons jullie situatie en we bekijken samen
   wat we voor jullie kunnen betekenen.