Mediator Noelle Prince van Bmiddl.nl

Noëlle Prince

Mediator bij scheiding

Wie ben ik?

Ik ben Noelle, een sociaalvaardige vrouw met een vriendelijke, open benadering. Ik ben getrouwd met Marcel en moeder van twee puberzonen: Noah en Dante.

In mijn privéleven heb ik al veel vrienden en vriendinnen zien worstelen met soms ook erg vervelende scheidingen en de zorgen om hun kinderen die daar ook bij komen.
Allen hadden ze een eigen, uniek verhaal en kwamen ze vaak bij mij om te ventileren en voor andere inzichten of creatieve oplossingen. Ik werkte toen nog niet als Mediator maar het deed me wel beseffen dat de rust en het sprankje hoop dat mijn inzichten hen gaven, van grote toegevoegde waarde waren. Dat is het moment dat ik besloot van Mediation mijn vak te willen maken.
Niet altijd makkelijk; je hoort vaak verdrietige dingen, maar altijd bevredigend om rust, hoop en structuur te bieden in onzekere tijden.

Wat heb ik jullie te bieden?

Mijn werkstijl kenmerkt zich door mijn oplossingsgerichtheid en efficiënte werkwijze. Uiteraard is er ook de nodige ruimte om alles te laten landen, de emoties kunnen en mogen nu eenmaal niet genegeerd worden. Die horen erbij, hoe verdrietig dat vaak ook is.

Maar bedenk wel; waar deuren sluiten, openen elders nieuwe deuren. Ook al zie je dat nu nog even niet en overheerst onzekerheid. Daarom gaan we allereerst met die onzekerheid aan de slag. We beginnen met een nieuwe stabiele basis als de start van iets nieuws. Over een tijd kijk je terug en besef je waar je gekomen bent. En kun je met trots terugkijken waar je dan gekomen bent.

Scheiden en kinderen:

Moeilijk hè? Je hebt zelf al zoveel te verwerken en te regelen en dan heb je ook de verantwoordelijkheid voor je kinderen. Voor veel ouders komen kinderen op de eerste plaats, en dat is goed!

Probeer toch jezelf daarbij niet uit het oog te verliezen want kinderen voelen hun ouders vaak feilloos aan. Als je als ouder goed in je vel zit straal je dat uit en daar profiteren de kinderen ook van.

Jullie kennen, als ouders, je kinderen het beste. De antwoorden zitten vaak al in jezelf. Ik help jullie deze antwoorden te vinden en om te zetten in het best mogelijke “ouderschapsplan” zoals we dat noemen. We leggen alles vast, van de plek(ken) waar ze gaan wonen en op welke momenten tot aan de financiën, het halen en brengen naar sportlessen, verjaardagen, vakanties en ga zo maar door. Aan alle details wordt aandacht besteed zodat er straks een plan ligt dat duidelijk, transparant en duurzaam is.

Kies je voor mij?

Ik heb een groot empathisch vermogen, maar ben ook erg praktisch ingesteld. Dat betekent dat ik graag jullie verhaal hoor om te bepalen hoe ik jullie het beste kan begeleiden. Ik neem jullie bij de hand en help jullie de antwoorden te vinden die vaak al in jezelf aanwezig zijn.
Vaak weten mensen heel goed wat ze willen en kunnen ze het prima zelf oplossen, ze hebben alleen wat hulp nodig om die antwoorden boven te krijgen, structuur te bieden en niets te vergeten. En daar ben ik voor.

Mijn kennis en ervaring als Financieel Adviseur (Hypothecair planner) komt hierbij ook goed van pas. +31 6 10 71 61 57

Bel Noëlle: 06 10 71 61 57 Plan een kennismakingsgesprek

Bij ons geen wachtlijst: binnen een week met elkaar aan tafel.

Beoordeeld met een 9.4 door Klantervaringen.nl
Mediator Noelle Prince van Bmiddl.nl Neem contact met mij op
 • Geen wachtlijst: binnen 1 week met elkaar aan tafel.
Beoordeeld met een 9.4 door Klantervaringen.nl

Het mediationproces

Mediation is altijd maatwerk. Er is zoveel om aan te denken, naast de kinderen als die er zijn, een koop -of huurhuis, mogelijk een tweede huis, pensioenen, kapitaalverzekeringen, spaar -en beleggingsgelden, een baan of eigen bedrijf. En ook huisdieren mogen niet worden vergeten.

Elke situatie is weer totaal anders. Ik kan in een vrijblijvend en kosteloos informatief gesprek met jullie kijken welke van onze drie pakketten het beste bij jullie past en of deze toereikend zijn. Wij werken met vaste prijspakketten en je weet dus vooraf waar je aan toe bent. Zijn er aanvullende diensten of afspraken nodig? Dan bespreek ik ook deze op voorhand met jullie.

Het proces zelf verloopt via een aantal vaste stappen die je hier kunt vinden op de website.

Wat mij betreft zitten we snel met elkaar aan tafel!

Bel: 06 10 71 61 57 Plan een kennismakingsgesprek

Bij ons geen wachtlijst: binnen een week met elkaar aan tafel.

“Het is duidelijk dat Noëlle kennis van zaken heeft, wat ons veel vertrouwen gaf in dit toch best intensieve traject wat we zijn doorgegaan. We hebben veel steun van haar gehad”


  • We hebben geen wachtlijst: binnen 1 week met elkaar aan tafel.
  • Binnen 24 uur nemen we contact
   met je op.
  • Beoordeeld met een 9,4 via
   klantervaringen.nl.
  • Vertel ons jullie situatie en we bekijken samen
   wat we voor jullie kunnen betekenen.