Mediator Edith Debije. Mediation bij Bmiddl.nl in regio Drenthe en Friesland.

Edith Debije

Mediator bij scheiding

Ik kom bij jullie thuis in Drenthe en Friesland in o.a. Emmen, Coevorden, Drachten en Leeuwarden

Met wie gaan jullie dan in zee

Jullie gaan in zee met een ervaren mediator die jullie helpt om goed te kunnen scheiden.

Vanuit eigen ervaring weet ik wat er allemaal op je afkomt als je de keuze hebt gemaakt om te gaan scheiden. Achteraf had ik er graag een mediator bij onze scheiding gehad die ons hier doorheen had kunnen leiden, iemand die wist wat er moest gebeuren en hoe we zaken het beste konden regelen. Het was namelijk een ingewikkelde scheiding en onze drie kinderen waren nog klein.

Als scheidingsmediator breng ik dan ook samen met jullie in kaart wat er nodig is om jullie scheiding goed te regelen en begeleid jullie in dit proces totdat alles afgerond is zodat jullie beiden verder kunnen.

Wat maakt mij anders dan anderen

Als echtscheidingsmediator onderscheid ik mij door mijn vermogen om creatieve oplossingen te vinden voor complexe situaties. Ik neem de tijd om naar jullie te luisteren en leg de focus op concrete resultaten. Vanuit deze betrokkenheid begeleid ik jullie gedurende het hele proces, dat geeft jullie zekerheid in deze roerige tijd.

Kinderen en scheiding

Een scheiding is al ingewikkeld genoeg en als er kinderen bij betrokken zijn wordt de emotionele rollercoaster vaak nog groter. Als mediator help ik jullie naar een oplossing die zowel de belangen van jullie als ouders en als die van de kinderen respecteert.

Ik doe dit door jullie een veilige omgeving te bieden waarin jullie constructief kunnen communiceren en samenwerken om beslissingen te nemen over de opvoeding, het ouderschap en de zorg voor jullie kinderen na de scheiding. Door te luisteren naar jullie behoeften en die van de kinderen help ik bij het vinden van duurzame oplossingen die voor jullie allen goed is.

Bel: 06 30 13 52 58 Neem contact op met Edith

Bij ons geen wachtlijst: binnen een week met elkaar aan tafel.

Beoordeeld met een 9.4 door Klantervaringen.nl
Mediator Edith Debije. Mediation bij Bmiddl.nl in regio Drenthe en Friesland. Neem contact met mij op
 • Geen wachtlijst: binnen 1 week met elkaar aan tafel.
Beoordeeld met een 9.4 door Klantervaringen.nl
 • Yvonne van Erp - MfN-registermediator

Hoe pak in een mediation aan?

Iedere scheiding is anders en blijft hierdoor maatwerk. Aan de hand van een stappenplan leid ik jullie door je persoonlijke proces. In de hele berg vragen die op je af komt breng ik structuur voor jullie aan. Zo weten jullie waar jullie aan toe zijn.
Vragen als hoe gaat het straks met de financiën, is er bezit of sprake van vermogen, heb je een eigen onderneming, een koop of huurwoning, wie gaat waar wonen, heb je recht op toeslagen, en hoe zit met verzekeringen en hoe gaat dit straks met je pensioen. Wat spreken we af met- en voor de kinderen, vakanties, co-ouderschap, tandartsbezoek, ouderavonden, schoolkeuzes. Ik neem jullie bij de hand in dit proces en help jullie om antwoorden op je vragen te vinden.
Stap voor stap gaan we hier door heen totdat alles duidelijk is en er geen losse eindjes meer zijn. Dan kunnen we afronden en kunnen alle documenten zoals bijvoorbeeld het echtscheidingsconvenant en ouderschapsplan getekend worden.

Kies je voor Edith, dan kies je voor

Dan kies je voor iemand die efficiënt is en duidelijk communiceert. Daarnaast is er ook ruimte voor emoties en de vele vragen en onduidelijkheden die dit proces met zich meebrengt. Ik help jullie om je vragen beantwoord te krijgen en structuur aan te brengen in alles wat geregeld moet worden.
Het is jullie scheiding en daarbij zijn jullie wensen en inzet belangrijk, ik begeleid jullie hierbij tot de scheiding helemaal rond is.

 • Een ervaren mediator die er voor jullie is
 • Die de tijd neemt en duidelijk communiceert
 • Praktisch is ingesteld en doorgaat tot alles geregeld is
 • Iemand die begrijpt wat jullie doormaken
 • Een mediator die oog en oor heeft voor jullie wensen
Bel: 06 30 13 52 58 Neem contact op met Edith

Bij ons geen wachtlijst: binnen een week met elkaar aan tafel.

"Ondanks de vele obstakels die we moesten overbruggen, voelden wij in controle door Edith"
Lisanne de Bruine


  • We hebben geen wachtlijst: binnen 1 week met elkaar aan tafel.
  • Binnen 24 uur nemen we contact
   met je op.
  • Beoordeeld met een 9,4 via
   klantervaringen.nl.
  • Vertel ons jullie situatie en we bekijken samen
   wat we voor jullie kunnen betekenen.