Mediator Laury de Vries van Bmiddl.nl

Laury de Vries

Mediator bij scheiding

Met wie ga ik dan in zee?

Toen mijn dochter anderhalf was, ben ik gescheiden van haar vader. Het was een emotionele periode, waarin tegelijkertijd ook veel geregeld moest worden, iets waar mijn hoofd helemaal niet naar stond. Wij hadden achteraf graag begeleiding gehad van een deskundige, die ons hierin had kunnen ontzorgen.

Hoe verder?

Toen alles eenmaal geregeld was, ik naar mijn nieuwe woning was verhuisd en we afspraken hadden gemaakt over de zorgverdeling voor onze dochter heb ik de draad weer opgepakt. Gaandeweg kwam ik erachter dat mijn werk als jurist onvoldoende voldoening gaf. Ik wilde mensen bijstaan en ze helpen hun conflict op te lossen zonder juridische procedures. De scheiding heeft me veel geleerd over mezelf, en het proces heeft me geholpen mijn eigen koers te durven varen en te kiezen voor het vak van mediator. Ik ben nog steeds blij dat ik deze overstap gemaakt heb en voel me bevoorrecht dat ik mensen kan helpen in een van de meest moeilijke periodes in hun leven. Mijn juridische achtergrond gebruik ik hierin als ondersteuning.

Vorig jaar heb ik mijn kennis aangevuld met de opleiding tot systemisch coach, en momenteel ben ik bezig me te verdiepen in EFT ( Emotionally Focused Therapy), waarbij ik handvatten leer gebruiken om mensen die uit elkaar gaan op een volwassen manier afscheid van elkaar te laten nemen als partners, als startpunt voor een nieuwe relatie en als startpunt voor een goede relatie als ouders.

Wat maakt mij anders dan anderen?

Ik zou mezelf omschrijven als empathisch, betrokken, deskundig en ik beschik over een ruime ervaring als echtscheidingsmediator. Mensen zijn meestal heel goed in staat zelf de oplossing te bedenken. Ik help jullie waar dat even niet meer lukt. Door naar jullie te luisteren, erkenning te geven, maar ook daadkrachtig te zijn en aan te sporen tot actie.

Als echtscheidingsmediator zorg ik ervoor dat jullie niets vergeten. Ik neem alle onderwerpen stap voor stap met jullie door en adviseer over de keuzes op financieel gebied, zoals de verdeling van opgebouwde pensioenrechten en de berekening van eventuele kinder- en partneralimentatie. Ik stel de benodigde documenten op, waar jullie met een goed gevoel jullie handtekeningen onder kunnen zetten. Ik zorg ervoor dat alles wordt ingediend bij de rechtbank. +316 23 55 09 76

Bel Laury: 0623550976 Plan een kennismakingsgesprek

Bij ons geen wachtlijst: binnen een week met elkaar aan tafel.

Beoordeeld met een 9.4 door Klantervaringen.nl
Mediator Laury de Vries van Bmiddl.nl Neem contact met mij op
 • Geen wachtlijst: binnen 1 week met elkaar aan tafel.
Beoordeeld met een 9.4 door Klantervaringen.nl

Hoe pak ik mediation aan?

Ik werk volgens de 5 stappen van Bmiddl.nl. Wanneer je relatie eindigt, kom je vaak in een emotionele rollercoaster. Ik breng samen met jullie in kaart wat er allemaal moet worden geregeld. Welke beslissingen moeten er bijvoorbeeld genomen worden ten aanzien van het huis? Hoe gaat het straks met de kinderen? Hoe verdelen we de financiën? We nemen hier net zoveel tijd voor als voor jullie nodig is. Soms blijkt dat de een sneller kan en wil dan de ander. Ik vind het belangrijk om dat te benoemen en rekening te houden met beide.

Kies je voor Laury, dan kies je voor…

 • Een mediator die ervoor zorgt dat alles wordt geregeld.
 • Een betrokken, deskundige en empathische mediator.
 • Een mediator die naar je luistert.
 • Een geduldige en geïnteresseerde mediator.
 • Een echtscheidingsmediator met veel ervaring.
Bel: 0623550976 Plan een kennismakingsgesprek

Bij ons geen wachtlijst: binnen een week met elkaar aan tafel.

“Laury heeft voor ons de scheiding geregeld. Dat was heel fijn want met ons tweeën lukte het echt niet, we vlogen elkaar steeds in de haren. Laury heeft de rust teruggebracht, en we hebben zelfs ook veel gelachen tijdens de gesprekken. Dat had ik nooit verwacht!”
“Toen we gingen scheiden had ik grote zorgen over hoe het financieel allemaal verder moest. Ik wilde graag voor de kinderen in het huis blijven wonen, maar zou dit financieel haalbaar zijn? Laury heeft ons hierin begeleid, en bood zelfs aan om met mij mee te gaan naar onze hypotheekadviseur!“
“We hebben lange tijd het moment om de kinderen te vertellen over de scheiding voor ons uit geschoven. Met Laury hebben we dit besproken en zij heeft ons hier bij geholpen. Samen hebben we dit zo moeilijke gesprek voorbereid. Ze was betrokken en heeft echt de tijd genomen om naar ons te luisteren. We hebben ons erg gesteund gevoeld en hebben het gesprek met de kinderen goed kunnen voeren”


  • We hebben geen wachtlijst: binnen 1 week met elkaar aan tafel.
  • Binnen 24 uur nemen we contact
   met je op.
  • Beoordeeld met een 9,4 via
   klantervaringen.nl.
  • Vertel ons jullie situatie en we bekijken samen
   wat we voor jullie kunnen betekenen.