Yvonne van Erp

Mediator bij scheiding

Yvonne van Erp

Ik kom bij jullie thuis in o.a. Helmond, Deurne, Horst aan de Maas, Roermond, Venlo, Weert en Peel en Maas.

Met wie ga ik dan in zee?

Als geen ander weet ik wat er allemaal op je af komt als je gaat scheiden én daarna. Sinds 2014 ben ik een gescheiden moeder met een dochter. Dit drijft mij om jullie te helpen om op een zo fijn mogelijke manier uit elkaar te gaan. Na een hele tijd alleenstaande moeder te zijn geweest woon ik sinds een aantal jaren samen en heb ik een samengesteld gezin met een stiefdochter en stiefzoon.

Wat kunnen jullie verwachten?

Er komt veel kijken bij een scheiding. Niet alleen de emoties moeten een plekje krijgen maar gelijktijdig moeten er ook veel keuzes gemaakt worden. Dat vond ik soms erg pittig. Zelf ben ik gescheiden met hulp van een advocaat. De scheiding is vlot verlopen maar toch had ik, achteraf, liever met hulp van een mediator uit elkaar gegaan. Vooral omdat een mediator er voor zorgt dat je van elkaar hoort waarom je bepaalde keuzes wilt maken en daarmee ook voor de toekomst beter begrijpt wat de ander beweegt. Als mediator luister ik niet alleen, maar hoor ik ook écht wat er tussen de regels gezegd wordt. Mijn hart maakt een sprongetje als mensen aan het begin van de mediation nog heel onzeker zijn over de toekomst, maar aan het einde met een gerust hart hun nieuwe leven starten en nog met elkaar door één deur kunnen ook.

Kinderen

Zijn er kinderen in het spel? Ook voor hen verandert er veel na een scheiding. Jullie willen het beste voor jullie kinderen, maar wat houdt dat in? Het is voor kinderen heel belangrijk dat ouders goed uit elkaar gaan. Jullie worden ex-partners maar ex-ouders worden jullie nooit. Voor altijd zijn jullie aan elkaar verbonden. Het is daarom van belang dat er een ouderschapsplan gemaakt wordt. Tijdens ons gesprek ga ik na wat jullie belangrijk vinden voor de kinderen en ik geef jullie praktische tips voor het opstellen van een ouderschapsplan. In dit ouderschapsplan staan alle afspraken rondom de kinderen.

Wat maakt mij anders dan anderen?

Mijn vrienden en familie zouden mij omschrijven als de rust zelve, empathisch, georganiseerd, perfectionistisch, secuur, een echte doorpakker… en vooruit: een tikkeltje eigenwijs. Ik sta graag klaar voor anderen, leg de lat hoog en presteer uitstekend onder druk.

Ik zorg ervoor dat jullie niets vergeten, ik stel ook de lastige vragen en maak jullie bewust van de keuzes die jullie willen maken. Als alles is besproken op financieel gebied, zoals de berekening van de eventuele kinder- en partneralimentatie, de verdeling van de opgebouwde pensioenrechten, of de vermogensverdeling stel ik alle benodigde documenten op, waar jullie met een goed gevoel jullie handtekeningen onder kunnen zetten. Ik zorg ervoor dat alles wordt ingediend bij de rechtbank en wordt ingeschreven in de registers van de burgerlijke stand.

Bel: Yvonne 06 22 21 58 85 Plan een kennismakingsgesprek

Bij ons geen wachtlijst: binnen een week met elkaar aan tafel.

Beoordeeld met een 9.4 door Klantervaringen.nl
Neem contact met mij op
 • Geen wachtlijst: binnen 1 week met elkaar aan tafel.
Beoordeeld met een 9.4 door Klantervaringen.nl
 • Yvonne van Erp - MfN-registermediator

Wie is Yvonne?

Kies je voor Yvonne, dan kies je voor…

 • iemand met een groot inlevingsvermogen
 • een oprecht en eerlijk persoon die de belangen van beide partijen in het oog houdt
 • een communicatieve en daadkrachtige mediator
 • een mediator die jullie in het scheidingsproces van A tot Z kan begeleiden
Bel: Yvonne 06 22 21 58 85 Plan een kennismakingsgesprek

Bij ons geen wachtlijst: binnen een week met elkaar aan tafel.

"Bij de scheiding moest enorm veel geregeld worden. Gelukkig nam Yvonne veel uit handen en konden we goed uit elkaar!"
Jan Derkssen


  • We hebben geen wachtlijst: binnen 1 week met elkaar aan tafel.
  • Binnen 24 uur nemen we contact
   met je op.
  • Beoordeeld met een 9,4 via
   klantervaringen.nl.
  • Vertel ons jullie situatie en we bekijken samen
   wat we voor jullie kunnen betekenen.