Mediator Tessa Engler van Bmiddl.nl

Tessa Engler

Met wie ga ik dan in zee?

Als positief ingesteld mens, moeder van 4 kinderen, ook gescheiden, weet ik hoe ingewikkeld het is als je de beslissing hebt genomen om deze moeilijke stap te nemen. De pijn, het verdriet, het verlies van een gezin, een beeld wat je niet voor ogen had toen je aan het huwelijk begon. Je ziet door de bomen het bos niet meer. Hierbij help ik jullie graag: door richting te geven aan alle stappen die genomen moeten worden om het huwelijk zo goed mogelijk af te sluiten en te af te hechten. Met liefde.

Hoe groter de kloof, hoe mooier de brug

“Haal de persoonlijke angel eruit” en er komt meer rust en ruimte tussen mensen en in het gesprek. Begrip groeit, evenals de bereidheid naar elkaar te willen luisteren. Mijn drijfveer is om mensen beter met elkaar te laten communiceren, het resultaat van het echte contact. Echt horen wat de ander zegt. Het conflict, door elkaar te horen én te zien, verzachten en uiteindelijk begrip te krijgen voor elkaar. Daarom ben ik mediator geworden, om te verzachten en het conflict te verminderen. Een brug te slaan.

Kinderen

Zijn de lijm tussen hun ouders, de pritt stiften. Je zal samen als collega-ouders verder moeten. Daarom is een goed ouderschapsplan zo belangrijk. Het is toch fijn om op de verjaardag van je kind te kunnen komen en elkaar recht in de ogen kunt kijken? Dat je naast elkaar kan zitten bij een diploma uitreiking in plaats van de ene ouder in de rechterhoek van de zaal en de andere ouder in linkerhoek. Als je hebt bewerkstelligd om als collega-ouders met elkaar om te gaan heb je het goed gedaan. Dat is het mooiste wat je je kind kunt geven na een scheiding.

Wat maakt mij anders dan anderen?

“Tessa is recht door zee en een kei in het scheppen van rust en duidelijkheid. Rust in het proces gebracht en hen er door heen geloodst. You are worth more than rubies”, reviewde een oud-cliënt. Een van de mooiste complimenten die een mediator kan krijgen. Alles is bespreekbaar zolang je het zelf bespreekbaar maakt en sta bijna nergens meer van te kijken. Ik ben er voor jullie beiden, onpartijdig of meervoudig partijdig. En heel partijdig voor de kinderen. Zij mogen er zo min mogelijk onder lijden.

Als ervaringsdeskundige – door mijn eigen scheiding en ook het verlies van mijn dochter – ben ik krachtig en nog sterker mens geworden. Scheiden brengt een rouw proces met zich mee. Daar moet je doorheen om er weer sterker uit te komen. Ik help jullie hierbij. Van a tot z. Met liefde.

Bel: 06 23 31 30 64 Neem contact op met Tessa

Bij ons geen wachtlijst: binnen een week met elkaar aan tafel.

Mediator Tessa Engler van Bmiddl.nl Neem contact met mij op
 • Geen wachtlijst: binnen 1 week met elkaar aan tafel.
 • Tessa Engler - ADR-registermediator

Hoe pak ik zo’n mediation aan?

De 5 stappen van Bmiddl zijn het uitgangspunt om een mediation te doen slagen. De emoties die een echtscheiding met zich meebrengt zijn heftig. Deze moeten bespreekbaar zijn. Je kan er zoveel mee winnen als er helderheid komt op de vraag – bijvoorbeeld – de reden “waarom?” Tevens zijn de kinderen van heel groot belang, zij zijn net zo belangrijk als jullie. De financiën, hoe gaat dat en hoe vindt de verdeling hiervan plaats. Alles is bespreekbaar en alles bespreken we. Dat schept duidelijkheid met als uitgangspunt verder te kunnen, de toekomst in. Het kan snel geregeld worden, dat is afhankelijk van de situatie. Het belangrijkste is dat het goed wordt geregeld, voor die toekomst.

Kies je voor Tessa, dan kies je voor…

 • Een zeer ervaren, betrokken en betrouwbare mediator met groot empathisch vermogen.
 • Een mediator die nergens versteld van staat.
 • Een mediator die mee denkt in mogelijkheden.
 • Een mediator met een groot specialistisch netwerk.
 • Een mediator die consensus heel belangrijk vindt.
 • En last but not least: een mediator die haar cliënten centraal stelt inclusief de kinderen!
Bel: 06 23 31 30 64 Neem contact op met Tessa

Bij ons geen wachtlijst: binnen een week met elkaar aan tafel.

"Door Tessa's professionaliteit zijn we zonder ruzie uit elkaar gegaan."
"Tessa heeft ons het vertrouwen gegeven om onze scheiding goed af te ronden."
"Uiteindelijk zijn we door Tessa's begeleiding goed uit elkaar gegaan en was er duidelijkheid voor de kinderen."


  • We hebben geen wachtlijst: binnen 1 week met elkaar aan tafel.
  • Binnen 24 uur nemen we contact
   met je op.
  • Beoordeeld met een 9,5 via
   klantervaringen.nl.
  • Vertel ons jullie situatie en we bekijken samen
   wat we voor jullie kunnen betekenen.