Mediator Bart van den Bersselaar bij Bmiddl

Bart van den Bersselaar

Mediator bij scheiding

Bart van den Bersselaar

Ik kom bij jullie thuis in o.a. Helmond, Deurne, Horst aan de Maas, Roermond, Venlo, Weert en Peel en Maas.

Met wie ga ik in zee?

Mijn naam is Bart van den Bersselaar en ik ben mediator geworden vanuit de intrinsieke behoefte om écht iets voor mensen te kunnen betekenen in misschien wel de zwaarste periode van hun leven. Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk het is om een huwelijk respectvol en duurzaam af te sluiten, zeker als er kinderen in het spel zijn waardoor de ouders voor altijd aan elkaar verbonden zullen blijven.

Heel graag wil ik jullie helpen om deze brug te bouwen: van partners naar ex-partners en van partners naar ouders.

Wat maakt mij anders dan anderen?

Ondanks de onzekerheid en de emoties die altijd aanwezig zijn, zorg ik ervoor dat jullie constructief met elkaar in gesprek gaan en samen oplossingen gaan bedenken voor de belangrijke zaken die geregeld moeten worden.

Dit doe ik op een empathische en begripvolle manier, zonder het proces en de voortgang daarin uit het oog te verliezen. Ik creëer overzicht en daarmee voor jullie de rust en zekerheid dat alle onderwerpen aan bod zullen komen, waarbij de volgende stap in het proces pas wordt gezet als ik zeker weet dat beide partijen écht snappen wat er besproken is en daar allebei ook volledig achter staan. Daarbij leg ik complexe zaken op een eenvoudige manier uit, zodat jullie met een goed gevoel verder kunnen gaan.

Mensen beschrijven mij als een warm en authentiek persoon met heel veel respect voor de mensen die bij mij aan tafel zitten, het is ook écht mijn doel om jullie met goede afspraken de nieuwe levensfase in te laten gaan! Met mijn jarenlange ervaring als financieel manager begeleid ik jullie naar het maken van goede afspraken op het gebied van alles wat met cijfers te maken heeft.

Mijn financiële kennis gebruik ik om overzicht te creëren, waardoor jullie geruststelling en zekerheid krijgen over jullie keuzes en de financiële/fiscale gevolgen daarvan.

Scheiden en de kinderen

Niet alleen voor jullie gaat er een hoop veranderen maar ook de impact van de scheiding op jullie kinderen is enorm. Ik vind het heel belangrijk om mensen aan tafel te hebben die de belangen van hun kind(eren) voorop kunnen stellen en waarde hechten aan een respectvolle communicatie, ook na de scheiding.

Jullie gaan uit elkaar als partners maar gaan samen wel verder als ouders!

Ik neem in onze gesprekken ruim de tijd om erachter te komen wat jullie belangrijk vinden voor de kinderen en wat zij eventueel zelf graag zouden willen, zodat er een ouderschapsplan komt te liggen waarmee niet alleen jullie maar ook de kinderen op een fijne manier verder kunnen!

Bel: 06 22 21 58 85 Neem contact op met Bart

Bij ons geen wachtlijst: binnen een week met elkaar aan tafel.

Mediator Bart van den Bersselaar bij Bmiddl Neem contact met mij op
 • Geen wachtlijst: binnen 1 week met elkaar aan tafel.

Hoe pak ik zo’n mediation aan?

Bij een scheiding moet ontzettend veel geregeld worden, terwijl de emoties nog vers zijn en je daardoor soms door de bomen het bos niet meer ziet.

Ik zorg er met behulp van ons 5 stappenplan voor dat alle praktische zaken aan bod komen, zodat jullie overzicht krijgen en duidelijk hebben wat de mogelijkheden zijn en welke beslissingen jullie moeten nemen.

We bespreken de zorgverdeling voor jullie kinderen en allerlei andere praktische zaken die ervoor moeten zorgen dat jullie na de scheiding in harmonie met elkaar en jullie kinderen het leven weer oppakken. Alle afspraken worden vastgelegd in een ouderschapsplan.

We bespreken de mogelijkheden voor jullie woonsituatie, de eventuele eigen woning en de zaken die hiervoor geregeld moeten worden. Voor de kinder- en/of partneralimentatie maak ik uitgebreide berekeningen die we samen zullen bespreken. We overleggen over de verdeling van vermogen en pensioen, we praten verder over alimentatie en jullie financiële situatie na de scheiding.

Alle afspraken worden vastgelegd in een echtscheidingsconvenant.

Kies je voor Bart, dan kies je voor…

 • Een mediator die écht en oprecht luistert, met veel inlevingsvermogen;
 • Een mediator die zorgt dat iedereen zijn of haar verhaal mag vertellen, met aandacht en ruimte voor ieders belangen, zorgen, angsten en emoties
 • Een authentieke mediator, sterk op de inhoud zonder daarbij de menselijke maat uit het oog te verliezen;
 • Een mediator waarbij respect voor elkaar en alle partijen gedurende het hele proces hoog in het vaandel staat;
 • Een mediator met een sterk analytisch vermogen, die ervoor zorgt dat er duurzame afspraken worden gemaakt die ook na een aantal jaar nog goed voelen;
 • Een professionele en kundige mediator die pas tevreden is als jullie dat ook zijn!

Zelf ben ik getrouwd en vader van drie kinderen, in mijn vrije tijd houd ik van hardlopen en wandelen. Daarnaast sta ik een aantal keer per week als vrijwilliger/jeugdcoach op het voetbalveld.

Bel: 06 22 21 58 85 Neem contact op met Bart

Bij ons geen wachtlijst: binnen een week met elkaar aan tafel.

"Bij de scheiding moest enorm veel geregeld worden. Gelukkig nam Bart veel uit handen en konden we goed uit elkaar!"
Jan Derkssen


  • We hebben geen wachtlijst: binnen 1 week met elkaar aan tafel.
  • Binnen 24 uur nemen we contact
   met je op.
  • Beoordeeld met een 9,5 via
   klantervaringen.nl.
  • Vertel ons jullie situatie en we bekijken samen
   wat we voor jullie kunnen betekenen.