Mediator Leontine Jentink van Bmiddl.nl

Leontine Jentink

Leontine Jentink

Ik kom bij jullie thuis in o.a. Enschede, Deventer, Almelo, Hengelo, Raalte, Rijssen-Holten en Eibergen.

Met wie ga ik in zee?

Uit persoonlijke ervaring weet ik, dat als een scheiding op een goede manier verloopt, het mogelijk wordt om zonder bitterheid om te zien naar het verleden of naar de ex-partner. En daarmee komt ruimte om een nieuw begin te maken. Inmiddels ben ik hertrouwd, samen hebben we vier kinderen en een kleinkind.

De impact op kinderen

Zeker wanneer er kinderen bij betrokken zijn, is goed uit elkaar gaan heel belangrijk. Zowel in materiële als in emotionele zin. Ook al ga je als partners van elkaar scheiden, je blijft wel samen de ouders van je kind of kinderen. Vooral bij minderjarige kinderen komt daar veel bij kijken, denk aan het ouderschapsplan, de financiële zaken en wellicht een verhuizing. Maar ook op oudere kinderen, zelfs als ze al het huis uit zijn, heeft een scheiding een grote impact. Alle keuzes die je maakt hebben voor alle betrokkenen impact voor de toekomst. Hoe beter je dat samen regelt, hoe beter die toekomst zal verlopen.

Wat maakt mij anders dan andere mediators?

Een scheiding kan aanvoelen als falen. Niemand heeft dit op voorhand gewild. Maar als het dan zover komt, is het belangrijk om de emoties een plaats te kunnen geven en goede keuzes te maken voor de toekomst van alle betrokkenen. Toegesneden op jullie specifieke situatie.

Met mijn jarenlange ervaring op het gebied van bedrijfsmanagement, coaching, juridische zaken en HR, in diverse branches met veel diversiteit, besloot ik gehoor te geven aan mijn wens om de opleiding tot mediator te volgen en hiervan mijn beroep te maken.

Mensen ervaren mij als iemand die rust en vertrouwen uitstraalt, die empathisch, open en benaderbaar is. Maar ook zakelijk waar nodig. Door mijn ruime levenservaring weet ik dat alles iedereen kan overkomen, dat niets gek is en sta ik nergens van te kijken.

Verder hecht ik aan een hoge kwaliteit van dienstverlening. Met deze combinatie kan ik jullie op alle facetten die aan de orde komen begeleiden, en houvast bieden in deze periode. Jullie nemen zelf de beslissingen en houden daarmee regie. Ik begeleid jullie daarbij en zorg dat er geen zaken worden vergeten. Dat geeft rust, duidelijkheid en ruimte voor een positief perspectief op de toekomst die volgt na de scheiding.

Een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Het is belangrijk dat een mediation kans van slagen heeft. Daarvoor is jullie bereidheid nodig om er samen uit te komen, maar zeker ook is het van belang dat er vertrouwen in mij, als jullie mediator, is. Daarom start ik altijd met een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek om dat te ontdekken en jullie situatie te inventariseren en te bezien wat ik daarin voor jullie kan betekenen. +31 6 19 02 81 34

Bel: 06 19 02 81 34 Neem contact op met Leontine

Bij ons geen wachtlijst: binnen een week met elkaar aan tafel.

Mediator Leontine Jentink van Bmiddl.nl Neem contact met mij op
 • Geen wachtlijst: binnen 1 week met elkaar aan tafel.

Hoe pak ik mediation aan?

Elke scheiding is maatwerk, dat staat voorop. Aan de hand van het 5 stappenplan van Bmiddl.nl neem ik jullie mee in het proces, zodat jullie samen kunnen komen tot aanvaardbare afspraken. Daarbij houd ik rekening met het tempo dat daarvoor nodig. Zo kan bijvoorbeeld voor de één wellicht meer ruimte voor emoties nodig zijn, en voor de ander meer tijd om alle cijfermatige informatie te doorgronden. Maar het is ook mogelijk dat jullie al zover zijn dat de scheiding vrij snel rond kan zijn. Ieder van jullie is voor mij een gelijkwaardige partner.

Kies je voor Leontine, dan kies je voor…

 • Een mediator die empathisch en betrokken is.
 • Een mediator met veel (levens-)ervaring.
 • Een mediator met veel kennis op het gebied van echtscheidingen.
 • Een mediator die duidelijk communiceert en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.
 • Een mediator die begrip heeft voor het feit dat alles iedereen kan overkomen, niets is gek.
Bel: 06 19 02 81 34 Neem contact op met Leontine

Bij ons geen wachtlijst: binnen een week met elkaar aan tafel.

“We hadden vooraf niet in kunnen schatten wat er op ons af kwam. We zijn goed geholpen door Leontine om alles goed met elkaar af te ronden.”


  • We hebben geen wachtlijst: binnen 1 week met elkaar aan tafel.
  • Binnen 24 uur nemen we contact
   met je op.
  • Beoordeeld met een 9,5 via
   klantervaringen.nl.
  • Vertel ons jullie situatie en we bekijken samen
   wat we voor jullie kunnen betekenen.