Mediator Rohany Amat van Bmiddl

Rohany Amat

Mediator bij scheiding

Rohany Amat

Ik kom bij jullie thuis in o.a. Den Haag, Leiden, Amstelveen, Katwijk, Leidschendam-Voorburg, Noordwijk, Westland en Delft.

Met wie ga ik in zee?

Tijdens deze ingrijpende periode in jullie leven kunnen jullie rekenen op een vrouw die vertrekt vanuit compassie, empathie, met kennis van zaken. Uit ervaring weet ik wat er allemaal op je afkomt. Het kan voelen alsof het je allemaal overkomt, je de controle kwijt bent en geen overzicht hebt. Als mediator kijk ik, samen met jullie, naar wat je nodig hebt, bied ik een luisterend oor, en breng rust en structuur tijdens het proces. Dat geeft jullie duidelijkheid en zekerheid.

Naast fulltime mediator vorm ik samen met mijn man en zijn kinderen een samengesteld gezin waarin wij dagelijks samen de uitdagingen van het leven aangaan, iedere dag leren van elkaar en weten te waarderen in ieders eigenheid. Verder lees ik graag en houd ik van de mooie dingen van het leven zoals reizen, lekker eten, mooie muziek en kunst.

Wat maakt mij anders dan anderen?

Een scheiding is ingrijpend en kan op iedereen een andere impact hebben. Niet zelden komen daar emoties bij kijken.  Het scheidingsproces benaderen zonder oordeel en met objectieve blik, dat is een sterke kwaliteit van een professionele mediator. Door vanuit verschillende invalshoeken naar jullie situatie te kijken kunnen er zich mogelijke oplossingen voordoen waar jullie misschien niet eerder aan gedacht hebben. Het doel is dat jullie beiden zich kunnen vinden in de afspraken die jullie met elkaar maken, zodat jullie beiden verder kunnen.

Scheiden met kinderen

Wanneer jullie samen kinderen hebben is het ook voor hen van belang dat jullie tot een goede oplossing komen, samen of gescheiden, de kinderen zijn van jullie allebei. In die relatie heeft iedere ouder een eigen verantwoordelijkheid en hebben zij een gezamenlijk doel, namelijk dat de kinderen mogen opgroeien tot gelukkige volwassenen. Belangrijk bij dit alles is dat vanaf het begin van de nieuwe situatie de kinderen mogen blijven rekenen op een veilige omgeving, waarin zij kunnen terugvallen op beide ouders. Om dat laatste mogelijk te maken is het van belang dat je elkaar altijd kan blijven zien als gezamenlijk verantwoordelijk voor het geluk van de kinderen. Dat betekent dat je te allen tijde met elkaar moet kunnen communiceren over het welbevinden van de kinderen. In de praktijk geef je elkaar de ruimte maar blijf je gezamenlijk betrokken bij de kinderen. Bij een scheiding begint dat met een goed ouderschapsplan waarin je afspraken met elkaar hebt gemaakt over hoe je het allerbeste voor de kinderen gaat zorgen. Wanneer de kinderen oud genoeg zijn is het mogelijk en zeker van belang om ook van hen te weten wat zij willen en belangrijk vinden. Dat kan jezelf doen, maar daar kan ik ook een rol in spelen.

Kies je voor Rohany, dan kies je voor een mediator die:

 • Geregistreerd is
 • Betrokken is
 • Duidelijk en daadkrachtig is
Bel Rohany: 06 22 26 97 12 Plan een kennismakingsgesprek

Bij ons geen wachtlijst: binnen een week met elkaar aan tafel.

Beoordeeld met een 9.4 door Klantervaringen.nl
Mediator Rohany Amat van Bmiddl Neem contact met mij op
 • Geen wachtlijst: binnen 1 week met elkaar aan tafel.
Beoordeeld met een 9.4 door Klantervaringen.nl

Hoe pak ik zo’n mediation aan?

Bij Bmiddl.nl werken wij met een stappenplan. Dit helpt om de structuur in de het scheidingsproces te bewaken en het geeft een ieder inzicht en overzicht. Ook bewaken wij hiermee dat alles wat met scheiden te maken heeft aan bod komt, zoals het ouderschapsplan, het maken van afspraken ten aanzien van bijvoorbeeld de (koop)woning, de financiële situatie na de scheiding zoals het aanspraak maken op belastingtoeslagen of kortingen. Kortom alles komt op het juiste moment aan bod.

Bel: 06 22 26 97 12 Plan een kennismakingsgesprek

Bij ons geen wachtlijst: binnen een week met elkaar aan tafel.

Rohany is rustig en professioneel. Dit was precies wat wij nodig hadden om er samen uit te kunnen komen. Bedankt!


  • We hebben geen wachtlijst: binnen 1 week met elkaar aan tafel.
  • Binnen 24 uur nemen we contact
   met je op.
  • Beoordeeld met een 9,4 via
   klantervaringen.nl.
  • Vertel ons jullie situatie en we bekijken samen
   wat we voor jullie kunnen betekenen.