Mediator Ton Janssen van Bmiddl.nl

Ton Janssen

Mediator bij scheiding

Ton Janssen

Ik kom bij jullie thuis in o.a. Maastricht, Sittard-Geleen, Landgraaf, Heerlen, Brunssum, Kerkrade en Nuth.

Met wie ga ik in zee

Mijn naam is Ton Janssen, ik ben een MfN-gecertificeerde registermediator, wat betekent dat jullie de garantie hebben dat jullie met een betrouwbare, professionele mediator te maken te hebben. Ik ben geboren en getogen in Zuid-Limburg en vertegenwoordig voor Bmiddl.nl deze regio.

Per toeval ben ik in het vak van mediator gerold. In de periode dat ik werkzaam was als musicus werd ik regelmatig gevraagd om te bemiddelen in geschillen. Ik vond het fijn om te mogen helpen bij het oplossen van geschillen en het gaf me een voldaan gevoel als partijen samen tot een oplossing konden komen. Om wat meer handvaten te verkrijgen heb ik de opleiding tot mediator gevolgd en vervolgens ook nog een eigen praktijk opgestart.

Ik zal erop toezien dat jullie in een veilige omgeving je verhaal kunt vertellen en dat er voldoende spreektijd is voor iedereen. Ik leg uit wat een mediationtraject inhoudt zodat jullie goed voorbereid zijn op wat er komen gaat en niet voor verrassingen komen te staan. Vragen kunnen er altijd gesteld worden. Deelname is vrijwillig en de gesprekken zijn vertrouwelijk.

Wat maakt mij anders dan anderen

Als mediator mag ik helpen om met mensen die wellicht in de moeilijkste periode van hun leven zitten, naar een oplossing te zoeken zodat ze hun relatie/huwelijk kunnen beëindigen op een voor hen zo prettig mogelijke manier. Het is belangrijk dat partijen tot afspraken kunnen komen waar ze beiden achter staan.

Ik kom bij jullie thuis of jullie kunnen naar mijn kantoor komen als neutrale locatie. In persoonlijke gesprekken bespreek ik alle zaken die er nodig zijn bij het beëindigen van een relatie, huwelijk, geregistreerd partnerschap of samenlevingscontract.

Er komt nogal wat kijken bij het beëindigen van jullie relatie: kinderen, huisvesting, verdelen van geld en pensioenen. Mijn insteek is om uitgebreid de mogelijkheden te bespreken en samen te ontdekken wat een goede, en voor beide partijen acceptabele, oplossing is.

Waar ik mij sterk voor maak

Als partners besluiten hun relatie te beëindigen, kan ik ze daarbij prima ondersteunen. Ik voer persoonlijke gesprekken in een duidelijke en begrijpelijke taal. Het is belangrijk om goede afspraken te maken waar beiden achter staan.

Kinderen

Als het besluit is genomen om te gaan scheiden, blijven jullie samen de ouders van jullie kinderen. Goed overleg is en blijft altijd belangrijk. Als er kinderen zijn is het verplicht om een ouderschapsplan op te stellen. In een ouderschapsplan worden afspraken gemaakt welke jullie beiden belangrijk vinden voor de kinderen na het beëindigen van jullie relatie.

Voor ouders in een scheiding is het belangrijk om te proberen te kijken door de bril van de kinderen. Wat zouden de kinderen van bepaalde keuzes vinden en waarom. Vaak helpt dit ouders bij het maken van keuzes. Een scheiding brengt voor kinderen heel wat teweeg, zowel tijdens de scheiding maar zeker ook daarna. Kinderen lijden meer onder ruziënde ouders dan onder de scheiding zelf.

Het is daarom belangrijk dat ouders tot goede afspraken kunnen komen die uitvoerbaar zijn. Het ouderschapsplan vormt de basis van een blijvende evenwichtige relatie tussen ouders en kinderen. Jullie zijn en blijven tenslotte de ouders van jullie kinderen voor de rest van jullie leven.

Hoe pak ik zo’n mediation aan?

Scheiden is en blijft maatwerk. Tijdens een gratis kennismakingsgesprek met jullie beiden, bespreken we jullie specifieke situatie, wat voor jullie belangrijk is en welke rol ik hierin kan betekenen.

Het 5-stappenplan van Bmiddl.nl zorgt ervoor dat er structuur komt in alle belangrijke onderwerpen van het scheidingsproces. Zo komt er snel rust en duidelijkheid en help ik jullie stapsgewijs verder in dit moeilijke proces.+31 6 10 26 19 72

Bel: Ton 06 10 26 19 72 Plan een kennismakingsgesprek

Bij ons geen wachtlijst: binnen een week met elkaar aan tafel.

Beoordeeld met een 9.4 door Klantervaringen.nl
Mediator Ton Janssen van Bmiddl.nl Neem contact met mij op
 • Geen wachtlijst: binnen 1 week met elkaar aan tafel.
Beoordeeld met een 9.4 door Klantervaringen.nl

Kies je voor Ton, dan kies je voor…

 • Een mediator die denkt in mogelijkheden
 • Een deskundige mediator die structuur brengt
 • Een betrokken en betrouwbare mediator
 • Een mediator met veel ervaring ook in complexe gezinssituaties
 • Een makkelijk bereikbare en toegankelijke mediator
Bel: Ton 06 10 26 19 72 Plan een kennismakingsgesprek

Bij ons geen wachtlijst: binnen een week met elkaar aan tafel.

"Samen kwamen we er niet uit, maar door Ton's duidelijkheid en empathie hebben we goede afspraken kunnen maken voor ons en de kinderen."


  • We hebben geen wachtlijst: binnen 1 week met elkaar aan tafel.
  • Binnen 24 uur nemen we contact
   met je op.
  • Beoordeeld met een 9,4 via
   klantervaringen.nl.
  • Vertel ons jullie situatie en we bekijken samen
   wat we voor jullie kunnen betekenen.