Trudy van Ginkel

Trudy van Ginkel

Ik kom bij jullie thuis in o.a. Almere, Lelystad, Harderwijk, Hilversum en Zeewolde.

Met wie ga ik dan in zee?

Je weet dat je gaat scheiden, maar nu? Er komt zoveel op je af. Allerlei vragen. Het liefst wil je die kunnen stellen en er graag antwoorden op krijgen. Uit ervaring weet ik hoe het is om te gaan scheiden. Je bent emotioneel, maar je moet ook verder. Ruimte, overzicht en structuur bieden rust in roerige tijden. Dat is mijn belangrijkste drijfveer geweest om mediator te worden. De ruimte bieden om je verhaal kwijt te kunnen, de rust brengen om wat er allemaal op je af gaat komen in banen te leiden en de kunde om jullie daarbij te ondersteunen.

Ik ben moeder van een dochter van 14 en een zoon van 11. Zij kregen, of we het nu wilden of niet, echt iets van de scheiding mee. Je wilt het allemaal zo goed mogelijk voor ze regelen. Mijn ervaring is dat er voor de kinderen meer rust kan komen door in goed overleg afspraken met elkaar te maken. Daar kun je als ouders samen voor zorgen en het laten vastleggen in een ouderschapsplan.

Wat maakt mij anders dan anderen?

Ik kom uit een traditioneel gezin met ouders met een eigen zaak. Waar er van je verwacht werd, van jongs af aan, in mee te werken. Na 13 jaar in de gehandicaptenzorg gewerkt te hebben, hebben mijn toenmalige partner en ik samen een bedrijf opgebouwd in de bouwsector. Daar heb ik 15 jaar gewerkt en veel ervaringen op gedaan.
Als je dan in scheiding komt te liggen, komt er zoveel op je af. Wat te doen met het bedrijf? Hoe zit het met het financiële stuk? Hoe pak ik dit aan? Waar ga ik wonen? En nog veel meer.

Met mijn jarenlange werkervaring in diverse sectoren, kijk ik nergens meer van op. Ik ben empatisch, kan goed luisteren en ben flexibel. Ik beweeg met jullie mee in het scheidingsproces. Ik ben in staat om mijn klanten op verschillende vlakken bij te staan; zowel persoonlijk als zakelijk. Dat is de reden dat ik fulltime aan de slag ben gegaan als mediator. Dat is mijn passie.

Graag creëer ik de rust en de ruimte, zodat er goede afspraken gemaakt kunnen worden, zodat er een basis ontstaat waarbij jullie je allebei goed voelen. Stap voor stap nemen we de scheiding door, op jullie gewenste tempo. Aan het einde van de mediation staat er op papier hoe jullie scheiding geregeld is en regelt onze vaste advocaat de volledige juridische afhandeling.

Trudy van Ginkel
  • Trudy van Ginkel - MfN-registermediator

Hoe pak ik zo’n mediation aan?

Door af te stemmen op wat jullie nodig hebben tijdens de scheiding. Ik ben flexibel, kan goed luisteren, ik werk met de 5 stappen van Bmidd.nl, waarbij de mediation wordt afgestemd op jullie tempo en behoefte. Soms kan het scheidingsproces snel gaan, soms duurt het wat langer. En ik ga voor afspraken die voor jullie uitvoerbaar zijn voor nu en in de toekomst, zodat jullie rust en duidelijkheid hebben. Daarmee leggen we de basis voor oplossingen die ook in de toekomst nog steeds goed voelen.

Kies je voor Trudy, dan kies je voor…

  • Een betrouwbare mediator.
  • Iemand die goed kan luisteren.
  • Een mediator die nergens van staat te kijken.
  • Een flexibele mediator.
  • Iemand met oog voor de persoonlijke en zakelijke onderwerpen.
  • Een ervaren mediator.
  • Een deskundige mediator.
"Trudy heeft ons goed geholpen. Samen kwamen we er uiteindelijk op goede termen uit."
"Voor onze kinderen moesten we goede afspraken maken. Dit is samen met Trudy gelukt."
"Zonder ruzie zijn we eruit gekomen, met veel hulp van Trudy. Ze luistert goed en is altijd bereikbaar."